Dusjvegger eller dusjkabinett?

Velg riktig dusjløsning til ditt bad

0
ANNONSE

Slik velger du riktig dusjløsning til ditt drømmebad.
Enten du skal bygge nytt bad eller renovere ditt nåværende – utvalget av dusjløsninger er større enn noen gang.

– Har du et lite bad, eller ønsker en fleksibel dusjløsning med tidløst og enkelt design, kan et dusjhjørne være løsningen for deg, forklarer Kari Norland, Butikksjef, Comfort Elverum – YC Rør AS.

Et dusjhjørne vil gi badet ditt et lyst og moderne preg. Glassveggene er montert direkte på veggen, og du kan velge mellom et stort utvalg størrelser og muligheter for dører. Det gjør dusj-hjørne til en fleksibel og praktisk løsning, som er mye benyttet på nyere baderom.

Se hele utvalget av dusjvegger her!

Saken fortsetter under bildet

Lyst og moderne preg: Enkle og stilrene dusjvegger fra Element.

Eldre bad? Da bør du velge dusjkabinett
Har du derimot et eldre bad, er usikker på kvaliteten på membranen eller er bekymret for fukt, bør du vurdere et dusjkabinett.

– På eldre bad, som typisk er 20 år gamle og eldre, er det mye større fare for fuktskader. For eksempel kan konstruksjonen bak flisene være utdatert eller i dårlig forfatning, noe som øker risikoen, forklarer Kari.

– Velger du et dusjkabinett, utsetter du ikke vegger og gulv for direkte fukt. Risikoen for vannlekkasje er dermed lavere.

Her kan du se hele utvalget av dusjkabinett!

Saken fortsetter under bildet

Avslappende dusjopplevelse: Dusjkabinettet “Showerama” fra Porsgrund.

Slik velger du riktig dusjløsning til ditt bad:
Det første du må gjøre er å undersøke om badet ditt er utstyrt med membran. Dette er viktig. Mangler badet membran, eller er denne i dårlig stand, bør du velge dusjkabinett.

Tenk over hvilket utrykk du ønsker deg. Dusjvegger kan leveres med detaljer i både svart, hvitt, krom og gull, så her er muligheten for å finne en løsning som passer perfekt til deg og ditt drømmebad stor.

Hvor stor dusj har du plass til? Passer målene med standardmål, eller må du ha dusjhjørne i spesialmål?

Fortsatt usikker på hva du skal velge? Snakk med en av våre fagarbeidere i butikk, så hjelper vi deg på veien mot drømmebadet! Din nærmeste Comfort-butikk finner du her.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352