Hjemme hos Evelina

Følg med på Evelinas vei til drømmebadet!

0
ANNONSE

Hvis man vier hverdagen til å hjelpe andre med å oppnå velvære i form av ytre og indre skjønnhet, kan det være deilig å gå inn i sin egen private avslapnings- og skjønnhetssalong etter jobben. Slik resonnerte Evelina, som bestemte seg for å gjøre om gangen i leiligheten i Stockholms Vasastan til en luksuriøs og personlig oase der hun både kunne slappe av og gjøre seg klar for en ny dag. Følg med på Evelinas vei til drømmebadet!

Saken fortsetter under bildet

Fordi resten av leiligheten gikk i matte kalkfarger, falt materialvalget raskt på flisen «RawTech White» på 60×60 cm. En utrolig vakker flis med herlig rått industripreg. For å myke opp og få den luksuriøse og personlige touchen som Evelina var ute etter, valgte hun å bruke messing som det andre toneangivende materialet på badet. Og når det gjaldt innredningen, hva var hun på jakt etter der? Jo, en romslig dusj og et servantskap med gode oppbevaringsløsninger.

– Noen ganger går jeg inn på badet, tenner et par lys, slår på speilbelysningen og legger på en ansiktsmaske. Der og da føles det virkelig som om jeg har mitt egen lille spa her hjemme, sier Evelina.

Saken fortsetter under bildet

Eksklusivt dusjhjørne med en måltilpasset ARC 15 i det helt transparente 8 mm glasset «Opal Klar» med detaljer i messing fra INR.

I et baderom på bare 4 kvadratmeter kan det i utgangspunktet virke umulig å planlegge en dusjløsning som både er pen og funksjonell og som ikke tar opp for mye av gulvplassen. Men her er det noen knep man kan ty til. Ved å satse på en dusjvegg i Opal-glass får du et transparent glass med redusert grønntone som fremhever resten av innredningen og får rommet til å virke større.

En måltilpasset dusjvegg er også å foretrekke fordi du da kan angi akkurat hvor stor den skal være, hvor bred døren skal være og hvilken vei den skal åpnes, slik at den ikke slår borti annen innredning. Evelina valgte ARC 15, som ble måltilpasset til 800×1100 mm. Og se så fint det ble!

– Dusjveggen er fantastisk og skiller seg virkelig ut som det baderomssmykket den er. Dusjen har vakre messingdetaljer, og fordi målet er optimalisert for arealet vi hadde til rådighet, føyer den seg perfekt inn i den øvrige innredningen. Og med plass til å dusje for to om man vil det, sier Evelina.

Saken fortsetter under bildet

Takdusj i messing fra Tapwell og den smarte innebygde hyllen med belysning.

 

Etter dusjen er det deilig med et varmt håndkle for hånden. I det lille baderommet til Evelina var den slanke håndkletørkeren LINE fra INR et opplagt valg. I messing – selvfølgelig!

Saken fortsetter under bildene

Endelig fremme ved servantskapet – hjertet i baderommet, ikke minst om man jobber som makeup-artist. Valget falt på stilrene NORM i 120 cm med servant i Evermite for et ekstra slankt preg og gode avlastningsflater på begge sider. NORM er et servantskap i minimalistisk design med praktisk grepslist. Skjult stikkontakt i skuffen og underbelysning fås som tilvalg. NORM har god oppbevaringsplass i begge skuffene.

– Fordi jeg er makeup-artist, var dette med god oppbevaringsplass superviktig for meg. Jeg har jo en del sminke- og hårprodukter som tar opp mye plass, sier Evelina.

Det populære speilet LOOX 90 med sin stemningsgivende LED-belysning bak kanten.
– Til sist, men absolutt ikke minst, bestilte vi også det store, runde baderomsspeilet fra INR, som med belysning bak kanten bidrar til årets kosestemning, sier Evelina. Blandebatteriet kommer fra Tapwell.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352