Romantikk møter kjas og mas

Man behøver ikke frykte hektiske morgener

0
ANNONSE

Blafrende stearinlys, rosenblader overalt. Det dufter forførerisk, og myke toner fyller rommet. Endelig fullstendig avslapning … Kutt! Stearinlys og roser, det var i går kveld. I dag morges er det hverdag igjen. Avsted til kontoret, skolen, barnehagen. Rett etter klokka sju presser alle familiemedlemmene seg som alltid samtidig gjennom baderommet, nåløyet i familiehverdagen.

Av og til en velvære-oase, av og til hui og hast. Baderommet skal oppfylle forskjellige behov, mange ganger nesten samtidig. Hvis det er smart innredet, kan det gjøre det. Det handler om god planlegging og utnyttelse av oppbevaringsplassen. Kunsten er å utstyre de ulike baderomsmøblene slik at alt har sin faste plass og er lett tilgjengelige. Speilskap? Det ideelle stedet for tingene som brukes hyppigst, som tannbørste, deodorant og kosmetikkartikler. Servantunderskapet kan da i bestefall dekke hele behovet for oppbevaringsplass alene. I tillegg til å romme hårbørste og føner fungerer det også som et veritabelt varelager, der alt fra tilbehør til badekaret til frotterhåndklær finner sin plass. Den som vil ha ekstra god plass, tar et side- eller høyskap med i planene.

Fasit: Den som har kontroll på oppbevaringsplassen i baderommet, trenger ikke frykte hektiske morgener i familiebaderommet og kan glede seg over avslappede øyeblikk.

Geberit One funksjonelt design
Geberit One veggskål. Det vegghengte Geberit ONE toalettet er elegant og perfekt proporsjonert. Det fås i to ulike utførelser, med designlokk som har detalj i hvitt eller høyglanset krom. Du får en aha-opplevelse når du åpner lokket: En asymmetrisk innvendig geometri helt uten skyllekant, med Geberits TurboFlush® skylleteknologi, gir en helt unik skylleytelse. Teknologien er klart mer effektiv og vesentlig mer stille og sparsom enn vanlige skyllesystemer.
Takket være den gjennomtenkte monteringsteknikken kan toalettet justeres i høyden med +3 cm /–1 cm selv flere år etter monteringen, uten behov for at veggen må åpnes opp.

Trykk på bildet for mer info.

Geberit Variform, mange designmuligheter
Konseptet og designet bak Geberit VariForm baserer seg på de fire viktigste geometriske formene, og bruker disse for å skape nye og ulike variasjoner. Servantene montert i, under eller på toppen av benkeplaten er velegnet for offentlige toaletter i tillegg til i baderom på hoteller og i private hjem. Modulsystemet sørger for en rekke ulike designalternativer.

Trykk på bildet for mer info.

Geberit option. Lysstråler på badet
På nært hold og alene med deg selv: et blikk i speilet er like mye en del av baderfaringen som å vaske hendene og pusse tennene. Desto bedre hvis opplyste speil og speilskap viser menneskene som står foran dem og servantområdet i akkurat det rette lyset.

Trykk på bildet for mer info.

Geberit Monolith Funksjonell skjønnhet
Mer fleksibilitet i baderommet. Du ønsker å skape friske og utsøkte høydepunkter i det nye baderommet ditt. Med Geberit Monolith toalettmoduler trenger du ikke å inngå kompromisser. Virkelig imponerende design består jo ikke bare i den estetiske designen, men også funksjonaliteten, produktmaterialet og teknologien bak.

Geberit Monolith toalettmodulene åpner for uventede muligheter når det gjelder utforming av baderom. Modulene for toaletter og bideer kan kombineres med de fleste standard porselens-skåler.

Trykk på bildet for mer info.

Geberit Smyle – Diskré former – maksimal funksjon
Baderomsserien fra Geberit Smyle kombinerer moderne design og vakre linjer for å skape en avslappende og positiv stemning og harmoni til familie- og gjestebad. Med tydelig fokus på orden og effektiv bruk av rommet oppnår serien optimal og praktisk brukervennlighet på badet.

Trykk på bildet for mer info.

Geberit Acanto – tydelige linjer – individuelle detaljer
Baderomsserien Geberit Acanto kombinerer tydelig design med organiske former og smarte løsninger som møter de fleste behov og designønsker. Modulbaserte Acanto er skapt for å passe inn i enhver livsstil.

Trykk på bildet for mer info.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352