Lovisas profesjonelle tips om blandebatterier

Vi setter ikke inn hva som helst

0
ANNONSE

Lovisa Nyman tok fagbrev som rørlegger i 2010 og har jobbet som VVS-montør i 8 år. Ofte går jobben ut på å hjelpe skuffede og fortvilte kunder når noe har gått i stykker. Da kan de få for seg at det er montøren det er noe galt med, ikke produktene. Derfor setter Lovisa pris på kvalitetssikrede og rimelige produkter. Eller som hun selv sier: «Vi setter ikke inn hva som helst.» Når hun ikke er opptatt som VVS-montør, har Lovisa innimellom stilt opp som Gustavsbergs ansikt utad, blant annet ved lanseringen av Atlantic – den nye serien med blandebatterier. I dag er hun VVS-designer på ÅF.

 

• Som montør vil jeg vite hvor blandebatterier kommer fra. Hvor lenge vil jeg kunne få tak i reservedeler, og hvor kan jeg henvende meg?
• Som montør vil jeg også ha oversikt over selve konstruksjonen: Er det noe som skiller seg fra andre produkter? Må jeg skaffe meg mye (dyrt) spesialverktøy?
• Kvalitet er viktig! (Hvordan forsikrer man seg da om kvaliteten? Se tips nummer 1.)
• Som bruker er designet viktig, hvordan blandebatteriet ser ut.
• Som bruker vil jeg også føle meg trygg på hvor blandebatteriet kommer fra. Dårlig kvalitet pleier uansett å skinne gjennom etter hvert.

Kilde: Gustavsberg

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352