Modulbasert baderomsmøbel

Satser på å gi forbrukeren valgmuligheter

0
ANNONSE

Element Mix&Match er utviklet av rørleggerkjeden Comfort i samarbeid med distributør Brødrene Dahl. De satser på å gi forbrukeren valgmuligheter for å skape sin personlige form. Vi søker stadig mer individualistisk preg og lanserer derfor modulbaserte møbler som lett tilpasses ethvert behov, til plassen som står til rådighet.

Klikk her for å se møbelpakkene eller bla videre for mer inspirasjon.

Saken fortsetter under bildet

Møbelpakke: Element Mix&Match Baderomsmøbel

Element Mix&Match er en modulløsning av høy kvalitet som gjør det mulig å innrede både små og store baderom – eller hytte- og gjestetoaletter. Vel så viktig med denne serien er at vi med fornuftige priser for forbruker gjør det mulig for flere å oppgradere badet sitt.

– Skandinavisk design er i vinden som aldri før og Elementserien tar opp elementer fra norsk stil og natur, forteller Helle Pernille som jobber på Hovedkontoret i Comfortkjeden. Det klassiske designet fremheves av smakfulle og gjennomtenkte detaljer, samtidig som du enkelt kan endre enkelte elementer for å skape din personlige stil på badet fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet

– Produksjonsmetode og materialvalg har vært viktig styringsverktøy for oss under produktutviklingsløpet. Alt materiell som brukes til produksjon av møblene kommer med FSC sertifikat som betyr at treverket er kjøpt fra bærekraftige skoger forteller Vanja Iversen, Produktsjef i Brødrene Dahl.

Alle servanter har en naturlig produksjonsprosess og laget av 100% porselen. Servantene inneholder ingen syntetisk harpiks, som ofte brukes i kunstservanter. Alle håndtakene er av metall og ingen tunge partikler brukes til å dekke/male håndtakene. Marmorbenkeplatene er produsert på en naturlig og god prosess. På emballasje bruker vi kartong hjørner for å beskytte møblene, og på denne måten bidrar vi til å redusere propylenglykol som ikke kan resirkuleres. Plastposen som brukes til å beskytte møblene inne i esken er også 100% resirkulerbar.

Saken fortsetter under bildet

Møbelpakke: Element Mix&Match

Vi tørr mer enn før, så med den nye møbelserien fra Comfort får du velge farger, form og materialer innen de siste trendene. Du får god kvalitet til en fornuftig pris, men ikke minst får du møbler som kan tilpasses ethvert behov og enhver romløsning. Stikk innom din lokale Comfort butikk eller sjekk ut utvalget på comfort.no.

Vi hjelper deg med alt fra stort til smått og hjelper selvsagt også med montering. Velkommen til oss – for det tryggeste valget.

Klikk her for å se alle møbelpakkene.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352