Nordisk hvit matt

Brystpanelen er tilbake, i det minste som et dekorelement!

0
ANNONSE

Stramme, rene linjer. Matte, lyse farger. Kvalitetsprodukter med lang levetid, kombinert med naturelementer som bambus, stein og grønne vekster. – Dette er det nordiske oppgraderte baderommet.

Slik skaper du stilen
Nordisk og skandinavisk interiør handler om å kombinere kvalitetsprodukter, design og livsstil sammen til et tidløst uttrykk. Stilen er stadig i endring, men holder seg innenfor visse rammer. Elementer fra naturen og den lyse fargepaletten vil bestå, sammen med de rene linjene og kjærligheten for produkter som tåler tidens tann.

Korsbakken Bad har med oppgraderte nordiske baderom valgt å implementere hvit matt som en ny farge. Den går igjen på deres servantkran og takdusj, samt på deres nyheter i tilbehør-kategorien. Korsbakken Bad sin nye kolleksjon Silhouet Collection inneholder nemlig baderomstilbehør i samme overflate som deres andre Silhouet-produkter.

Saken fortsetter under bildet:

Trend-tips: Brystpanelen er tilbake, i det minste som et dekorelement! Ved å dele opp en vegg med spiler eller spiletapet skaper du dybde og varme på et rom med ellers slette og kalde overflater.

Saken fortsetter under bildet:

Fargevalg
På det nordiske baderommet er det viktig at fargene harmonerer med treverket på for eksempel baderomsmøbelet. Velg lyse farger som bryter over fra hvitt til enten beige eller grått. Fargeforslag: 1623 Marrakesh fra Jotun
Overflater
Hvit matt er ny overflate som har blitt mer og mer populær de siste årene. Ved å velge hvitt på kraner og dusjutstyr demper du uttrykket av det harde materialet og kan styrke følelsen av ro, lunhet og kvalitet.
Tilbehør
Velg tilbehør som går ton i ton med de andre elementene i rommet. En grøn plante, en kurv til toalettpapir og for eksempel et krakk kan være nok. Korsbakken Bad har valgt å sette inn tre ekstra pendler som henger ned fra taket, for å skape en lunere stemning og mer bevegelse i rommet.

Produkter i Nordisk Hvit Matt
Utvalgte produkter i baderomspakken:

Speil med LED-lys.
Eris baderomsmøbel i grå eik.
Sicillia porselensservant.
Silhouet takdusj og servantkran i hvit matt.
Toalettbørste, toalettpapirholder og håndklekroker i hvit matt.

Se hele produktlisten

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352