Med sin diameter på 140 cm er White Tulip-seriens frittstående runde badekar et rommelig kar. Badekaret kan også fås i en oval versjon.

Philippe Starck designer en ny elegant serie for Duravit

White Tulip- møblene er elegante og raffinerte

0
ANNONSE

For første gang noensinne har Philippe Starck designet en komplett serie for Duravit. Den luksuriøse serien, som har fått navnet White Tulip, består av møbler, servanter, armaturer, speil med lys, badekar og toaletter. Formen på hvert design etterligner på sin særegne måte den organiske silhuetten av en hvit tulipan i blomst.

I motsetning til andre av Philippe Starcks design for Duravit er White Tulip ikke en minimalistisk og tidløs serie. «I stedet for å skape et tidløst design ønsket jeg å plassere White Tulip-kolleksjonen mer inn i menneskelig tid; det kunne enten bli en svunnen tids kolleksjon som ville ha vært moderne i sin samtid, eller en moderne kolleksjon preget av fortiden,» forklarer Philippe Starck. Han endte opp med en sofistikert kolleksjon med sterkt ergonomisk preg, som byr på en følelse av positiv nostalgi, … men fremfor alt er den elegant og varm, noe som gjør hele forskjellen, avslutter Philippe Starck.

Saken fortsetter under bildet:

Referansen til den hvite tulipanens silhuett er spesielt tydelig i den frittstående porselensservanten, som vises i dens monolittiske design og en delikat utadskrånende kant.

White Tulip-møblene er elegante og raffinerte, med kanter som er gjærskåret. Møblene kommer i bredder mellom 35 og 130 cm. Seriens skap fås i fem farger i høyglans, med en satengmatt lakkfinish eller med en massiv trefinish i eik natur eller amerikansk valnøtt. Er man ute etter et ytterst eksklusivt utseende, kan man velge møbler med sofistikerte håndtak i krom.

Glasset i Philippe Starcks nye speil er designet slik at det kommer litt ut fra veggen, noe som gjør uttrykket levende. Via touch sensor eller app kan lyset i speilene dempes, og speilvarmes slås på, slik at man unngår dugg etter et bad eller en dusj.

Skap og skuffer fås også i en modell uten håndtak, som åpnes kun med et lett trykk. Et behagelig lys i skuffene slås på og av automatisk når de åpnes og lukkes.

Den runde bowle-servanten har en delikat utadskrånende kant, som grasiøst etterligner den hvite tulipan i blomstring, og som harmonerer naturlig med seriens store, runde badekar.

På samme vis går den organiske silhuetten igjen i armaturenes enkle, tulipanformede grep, som med sine fint polerte overflater er enkle og behagelige å betjene.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352