Ny justerbar dusjrenne for moderne baderom

Gulvrennen lanseres i moderne farger

0
ANNONSE

Nå lanserer TECE dusjrennen TECEdrainprofile med justerbar lengde. Dusjrennen er enkel å montere – selv med store fliser eller naturstein – og gir et jevnt dusjgulv og et eksklusivt uttrykk på badet. Materialer og farger matcher den moderne betjeningsplaten TECEsquare og armaturer fra ledende leverandører.

En stor fordel med TECEdrainprofile er at lengden på rennen kan tilpasses 500-1200 mm. Dusjrennen monteres enkelt ved å koble rennens sluk til avløpsrøret og klikke tetningsmansjetten på plass.

Den innfelte dusjrennen kan plasseres tett inntil veggen og gulvet blir lett å legge med riktig fall, selv med store fliser og naturstein, som for eksempel marmor.

Saken fortsetter under bildet:

– Jo mer helhetlig et dusjgulv er, desto mer romslig og luksuriøst blir oppfatningen av rommet. TECEdrainprofile passer for de aller fleste gulvmaterialer og det er kun en smal åpning som bryter dusjgulvet, sier produktsjef Geir Høivik Skjelseth.

Takket være den indre hellingen på dusjrennen, renner vann og smuss rett ned i avløpet midt i profilen. Under den synlige delen av dusjrennen sitter sluket som er enkelt å få løs og rengjøre, det har heller ingen kanter hvor smuss kan sette seg fast.

Gulvrennen lanseres i de moderne fargene rosegull, gull, svart krom og rustfritt stål. Samtlige farger finnes i polert eller børstet. Materialer og farger matcher betjeningsplaten TECEsquare og armatur fra Hansgrohe/AXOR.

TECEdrainprofile har et miljøvennlig PVD-belegg som gjør dusjrennen ekstra motstandsdyktig mot riper og slitasje. I tillegg til at belegget gir en slitesterk overflate, er det også enkelt å holde rent. Den rimelige dusjrennen er av høy kvalitet og er utviklet i Tyskland.

TECEdrainprofile, rosegull
TECEdrainprofile, gull
TECEdrainprofile, svart krom

Kilde: TECE

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352