Slik får du en bedre start på dagen

Tilbake til hverdagen

0
ANNONSE

Det kan fort bli kaos når mange skal stelle seg om morgenen og gjøre seg klar til en ny dag. Men det skal ikke så mye til å få morgenen til å bli bedre. Sure morgenfjes kan du ikke gjøre så mye med, men når alt er tilrettelagt fra starten, så flyter resten av dagen også bedre.

Høytaler fra INR

Musikk på badet
Starte dagen med rolig chillout-musikk eller energisk rock? Eller hva med opera for de helt spesielle dagene? Det finnes flere høyttalere som tåler våtrom, og noen av dem kan du til og med installere i dusjen.

Stå opp et kvarter før du pleier
Dette kan kanskje virke som et provoserende råd – men det kan også ha stor effekt! Et kvarter kan bety forskjellen mellom høye skuldre/stramt tidsskjema og en ryddig, rolig start på dagen.

Saken fortsetter under bildet:

Luktfritt toalett
Når mange skal på badet etter hverandre hver morgen, kan luktfritt toalett gjøre baderomsopplevelsen enda mer behagelig.

Saken fortsetter under bildet:

Baderomsmøbelet Air fra INR

System i oppbevaringen
Orden i sakene gir ro i sjelen! Hvis du rett og slett har for mange ting til å skape orden, og ikke nok plass på badet til større møbler, så finnes det smarte småhyller til vegg og dusj som også kan gi deg et mer ryddig bad – hvor alle finner det de trenger til enhver tid.

Planter på badet
Dette gjelder ikke bare på morgenen, men forskning viser at man blir gladere av å omgi seg med planter. Og hvem vil vel ikke ha en glad start på dagen? Få tipsene til hvordan du lykkes med planter på badet her.

Saken fortsetter under bildet:

Dobbel servant
Har du plass nok, kan dobbel servant gjøre stor forskjell på et familiebad. Da kan to gjøre unna morgenstellet samtidig, og resten av familien slipper å stå i kø.

Kilde: VB

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352