Emma 120 cm i vår nye farge ISBRE

Ny baderomsmøbel fra Linn Bad inspirert av naturen i Sogn

Linn Bad lanserer enda en ny baderomsmøbel. Navnet på serien er EMMA og skal være inspirert av Sogn og den vakre naturen rundt med dype daler, isbreer og den mektige Sognefjorden.

0
ANNONSE

– Her har vi designet og produsert baderomsmøbler i over 40 år. Vi på Linn Bad AS er stolte av å kunne tilby en komplett kolleksjon der funksjonalitet er kombinert med det beste innen design, skriver Linn Bad.

Møbelprodusenten lanserer også en rekke høyskap til EMMA, fra 30 cm til 60 cm bredde – med eller uten skuff, og med ulike typer innredning.

Kulpen på vår nye servant HEINE er inspirert av bølgene på mektige
Sognefjorden.

EMMA har integrert håndtak, og leveres i hvit matt, hvit høyglans og vår helt nye frontfarge – ISBRE. EMMA fronter og skrog er lakkerte med vannbestandig lakk.

EMMA kommer i ulike bredder, og du kan velge mellom våre 3 porselenservanter – SAGA, FREYA og vår helt nye servant – HEINE.

Linn Bad AS satsar på bærekraftige materialer, og EMMA er intet unntak. Skuffesidene på EMMA er i herdet glass, og du kan innrede skuffene dine slik du vil – med innlegg i heltre eik eller hvitlakkert bøk. Stikkontakt i skuff, glassinndeling – valget er ditt.

 

HOPRA speil med svart metallramme

Se under «tilbehør» Alle våre speil og speilskap passar til EMMA. Ved hjelp av vår DesignDittBad på våre nettsider kan du enkelt leke deg fram til den EMMA som passar til ditt bad, og dine behov.

Se filmen om Emma fra Linn Bad AS

FRAMFJORD speil – rektangulert speil med frosta lyskant og berøringspanel
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352