Happy D.2 Plus serien fra Duravit kjennetegnes av spennende design og sine myke avrundede former.

Myke former med Happy D.2 Plus

Designklassikeren Happy D utvides nå med nye former og farger, og lyder navnet Happy D.2 Plus. Servanter med rene linjer, dertil tilhørende møbler i form av halvhøye skap, badekar med spa-system og runde speil, utgjør de nye elementene i serien.

0
ANNONSE

Designklassikeren Happy D fra Duravit har fått avleggere? serien utvides nå med nye former og farger, og lyder navnet Happy D.2 Plus. Servanter med rene linjer, dertil tilhørende møbler i form av halvhøye skap, badekar med spa-system og runde speil, utgjør de nye elementene i serien. Happy D.2 Plus kjennetegnes av sine mykt avrundede former.

Happy D.2 Plus servant.

Happy D.2 Plus servanter har smale arkitektoniske kanter og fås i tre ulike bredder ? 40, 50 og 60. I den helt nye fargen antracit mat som ligger helt på grensen til en dyp svart nyanse, får servantene et helt eget særpreg. Man har også mulighet til å velge en kombinasjon med innvendig hvit glasur og nyansen antracit mat utvendig ? en kombinasjon som står i flott kontrast til hverandre.

Badekar, Happy D.2 Plus fra Duravit, priser fra NOK 58.212
Servant, Happy D.2 Plus fra Duravit, priser fra NOK 8.175

De nye møblene finnes med flere ulike overflater og benkeplater. Det gir store muligheter til å sette et høyst personlig preg på badet med Duravits nye serie, som fås i både lyse farger og mørkere nyanser.

Som resten av Happy D.2. Plus-serien er skapene mykt avrundet, her finnes ingen skarpe kanter. I tillegg er skapene uten håndtak, noe som gir dem et rent uttrykk. Noe helt nytt er at man også kan velge innvendig LED-belysning i skuffene.

De nye runde speilene finnes med to ulike rammedesign: organisk mønster eller lineære striper. Speilene har en diskré ikonstyring på speilflaten, som gjør det mulig å justere den indirekte belysningen og fargetemperaturen, samt slå på eller av den integrerte antidugg-effekten. Har man to speil kan de innstilles slik at de justeres synkront. Happy D.2 Plus-speilene finnes med en omkrets på 70 og 90 cm.

Saken fortsetter under bildet:

Duravit Happy D.2 Plus badekar.

De nye Happy D.2 vegghengte toaletter og badekar finnes også i den nye mørke antrasittfargen. De kan selvfølgelig også fås med den klassiske hvite overflaten.

Underskap, Happy D.2. Plus fra Duravit, priser fra NOK 42.031
Halvhøye skap, Happy D.2. Plus fra Duravit, priser fra NOK 26.887
Speil, Happy D.2 Plus fra Duravit, priser fra NOK 15.645

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352