Elegant design på det nye armaturet AXOR Edge

AXOR Edge fås til servant, badekar, bidé og i form av forskjellige termostatmoduler også til dusjen. AXOR Edge er massiv og samtidig elegant. En symmetri av flater og kanter som kombineres asymmetrisk.

0
ANNONSE

Armaturene er delvis også foredlet med fine strukturer, og de kan samtidig individualiseres med en AXOR FinishPlus spesialoverflate.

Design: geometrisk, arkitektonisk, asymmetrisk
Delvis beriket med en fin struktur blir det nye armaturets tredimensjonale fremtoning til en opplevelse å røre ved. For dem som foretrekker en mer minimalistisk stil, fås armaturene også med helt glatte overflater.

Det er samtidig mulig å skape et personlig uttrykk med blanke AXOR FinishPlus-overflater: fra polert rødt-gull til polert sort krom. De fremstilles på høyeste tekniske nivå med PVD-teknologi (Physical Vapour Deposition) i AXORs egne vakuumkamre. Det er en hightech-teknologi som gjør overflaten særlig motstandsdyktig og gir den lang levetid, og som frem for alt skaper uendelig briljans og nye
fargemuligheter på luksusbaderommet.

– I samarbeidet med AXOR handler det alltid om å skape en god opplevelse for kunden. Med AXOR Edge har vi skapt en skulptur av et dagligdags bruksobjekt. Alle produkter i kolleksjonen er mer enn bare et baderomsarmatur – de er frest ut av en messingblokk og foredlet med den personlige ønskeoverflaten. Et ekte, funksjonelt produkt som holder hele livet: Det er luksus for meg, forteller Jean-Marie Massaud.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352