En gammel klassiker er tilbake

Relansering av klassikeren Oras Vega

0
ANNONSE

Oras Vega har vært en ikonisk del av Oras produktspekter siden 1998. Historien til Oras Vega går alikevel helt tilbake til 1976, da den første vann- og energibesparende kranen fra Oras ble produsert. Med pålitelig kvalitet og et godt gjennomtenkt design, har Oras Vega blitt en kjær klassiker.

Saken fortsetter under bildet.

 

Funksjonelt og tidløst
Med et tidløst design og brukervennlige løsninger til både bad og kjøkken er Oras Vega det perfekte valget for hjemmet ditt. Den oppgraderte serien er et resultat av flere tiårs erfaring og funksjoner som har blitt finjustert i årenes løp. Oras Vega består av et bredt utvalg av kraner, som gjør at den passer godt både i private hjem og offentlige steder.

Trygg i bruk
Alle Oras Vega kranene er utstyrt med en øko-knapp som en sikkerhetsfaktor. Den fungerer slik at det ikke er mulig å få maksimal vanntemperatur når du skyver hendelen mot varmt vann dersom du ikke trykker ned øko-knappen. Ved å skyve hendelen mot varmt, og trykke inn øko-knappen på nytt, oppheves sikkerhetssperren og kranen gir maksimal temperatur på det varme vannet om dette er ønskelig.Denne sikkerhetsfunksjonen gjør kranene sikre og enkle å bruke, spesielt i familier med små barn.

Saken fortsetter under bildet

Vannbesparende
Øko-knappen gjør det enkelt å spare vann og energi. Vann er en av våre viktigste ressurser, og med øko-knappen blir din hverdag mer miljøvennlig og du blir mer bevisst på eget vannforbruk. Øko-knappen gjør at kranen ikke gir full vannmengde når du skrur på vannet. Når du trenger å øke vannmengden, trykker du enkelt inn øko-knappen og løfter opp hendelen.

Nye Oras Vega kjøkkenkran med øko-knapp
Oras Vega seriens unike kombinasjon av vann- og energibesparende egenskaper med sikkerhetsfunksjoner, gjør den perfekt for miljøbevisste familier med små barn. Alle kraner i Vega-serien har en praktisk øko-knapp som gjør det enklere enn noen gang å spare vann og energi. Øko-knappen har også en sikkerhetsfunksjon som begrenser temperatur på vannet og forebygger skålding.

Ved å trykke inn øko-knappen og løfte hendelen, kan vannmengden tilpasses. Ved å skyve hendelen mot varmt, og trykke inn øko-knappen på nytt, oppheves sikkerhetssperren og kranen gir maksimal temperatur på det varme vannet om dette er ønskelig.

Med Oras sitt 3S-installasjonssystem blir montering og installasjon av kranene til både kjøkken og bad raskere, enklere og tryggere. Vega-seriens kjøkkenkran med høy tut har også en vendbar sokkel, som kan vris begge veier på krantoppen ved installasjon – og gjør det enklere å installere kranen på steder med kort avstand til veggen bak kranen.

Den nye Oras Vega kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med august 2019. Priser fra NOK 1.490-3290,-.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352