Foto: VVS Eksperten

-Forbrukerne er opptatt av kvalitet, men også estetikk

VVS Eksperten: Salget av frittstående badekar har tatt helt av

0
ANNONSE

Den moderne baderomskunden er opptatt av kvalitet, men det estetiske betyr også svært mye. VVS Eksperten merker at forbrukerne gjerne vil ha i pose og sekk. Samtidig opplever rørleggerkjeden at salget av frittstående badekar nærmest har eksplodert

Daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

-Salget av frittstående badekar har tatt helt over for badekar som vi tidligere bygde inn med fliser, fastslår daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Mindre servantskap
Kai Johnsen vil ikke trekke frem noen enkeltstående leverandører, men sier at det finnes mange som leverer flotte synlige kvalitetsprodukter. Det er bare å velge og vrake.

-Mens det tidligere var mer vanlig å ha større ruvende baderomsmøbler med skap både under, over og ved siden av vask og speil, så går trenden nå mer mot mindre servantskap med frittstående høyskap eller hyller ved siden av et rundt speil med mange forskjellige lysfunksjoner.

Vegghengte toaletter
-Hva slags toalett velger folk flest?

-De fleste velger vegghengt toalett fremfor gulvstående, hvis de har mulighet. Ellers ser vi at et firkantet sluk midt i dusjen er historie, for knapt noen ønsker en slik løsning når det finnes flotte designsluk med passende overflate, som står i stil med resten av badet, sier Johnsen

VVS Eksperten ønsker å være den foretrukne leverandør til et komplett bad, slik at sluttforbruker kun har én å forholde seg til under prosessen. Som servicerørlegger skal man kunne dekke kundens behov på alle måter.

Trygghet og kompetanse
-Vi har fokus på å få hele prosessen til å foregå på en ryddig og smidig måte, slik at vi får kundens tillit ved å bygge gode relasjoner. Ved å bruke oss, skal du oppleve trygghet og kompetanse fra begynnelse til slutt. Vi har lang erfaring og gir gode løsninger til riktig pris ved vårt brede utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører.

Matt armatur selges det mye av for øyeblikket. Svart dominerer også, samt gull og rosegull. Forbrukeren er mer opptatt av en helhetlig stil enn tidligere.

Matcher dusj og tilbehør
-Hele serier i kraner, der servantarmatur matcher dusj og resten av tilbehøret, som håndknagger, toalettrullholdere og såpedispensere blir mer og mer vanlig. Dusjdører eller skjermvegger har tatt over for dusjkabinett og det er ofte en noe røffere stil på overflater i dag enn for noen år tilbake. Store fliser, med betongoverflater, altså et mer industrielt preg, er populært.

VVS Ekspertens daglige leder, Kai Johnsen er opptatt av vannsikkerhet. Det er viktig å bruke en fagmann når det skal bygges et nytt bad, for bokstavelig talt å ha alt på det tørre. Hvis det oppstår problemer og forsikringsselskapet kommer inn i bildet, er det helt avgjørende at man ikke har tatt en snarvei til en billig og dårlig løsning.

Vannsikring er viktig
-Vannsikring er noe alle burde ha, for hvis uhellet er ute stopper denne vanntilførselen og kan begrense skadeomfanget. Forsikringsselskap gir deg som forbruker rabatt på forsikringen, hvis du installerer vannsikring, sier Kai Johnsen, som legger til at rørleggerbedriftene samarbeider godt med andre faggrupper, som murere, flislegger, snekkere og elektrikere.

VVS Eksperten har 360 medlemsbedrifter, 73 butikker og 35 showrom rundt om i landet.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352