6 vakre grå bad

Grått er vakkert og lekkert

0
ANNONSE

Baderom i toner av hvitt, grått og svart blir sjelden feil. Tvert imot! Med de riktige nyansene og materialene kan ditt nye grå bad bli så lekkert som bare det. Her har vi samlet noen herlige bad i grått med innslag av stein og glass. I hvilket av disse seks badene vil du helst gjøre deg klar for dagen?

Still grey
Den smarteste dusjserien heter SYNC og har foldedører som gir mange muligheter der dusjrommet er begrenset. Her med servantskapet Norm i Still Grey og håndkletørkeren LINE i mattsvart utførelse.

Saken fortsetter under bildet

Tips for små bad

Med svart som aksent
Servantskapet IKON i den lysegrå nyansen Still Grey, her med svarte knotter for et stilsikkert uttrykk. Komplettér med detaljer i svart på dusjvegg, blandebatterier og håndkletørker. I det lille badet blir det ekstra viktig med god belysning. Og glem ikke speilet!

Saken fortsetter under bildet

Mer om belysning

 

Grå våtromsfarge
Med våtromsfarge kan du velge en eksakt grå nyanse og slippe både fliser og fuger på veggene. Med store fliser på gulvet blir inntrykket perfekt. Det smarte dusjpanelet i hvitt glass heter FRONT og passer veldig bra i en walk-in-dusj.

Saken fortsetter under bildet

Mer om front

Grå ton i ton
Ton i ton av grått gir både dybde og en eksklusiv følelse. Her med møbler i svart eik sammen med en TRAC-skyvedør i 8 mm glass og blandebatteriveggen FRONT. Et herlig bad som gir et fløyelsmykt inntrykk.

Saken fortsetter under bildet

Mer om front

Grå fuger
Grå fuger til lyse veggfliser smelter fint sammen med grå gulvfliser. Her med LINC Monument, en vakker dusjløsning for plassering midt på veggen. Denne smarte dusjløsningen kan også plasseres i hjørne.

Saken fortsetter under bildet

Linc Monument

Et elsket dusjhjørne
Dusjhjørnet LINC Angel med stripe glass er vakkert sammen med grå toner på gulv- og veggfliser. Komplettér med svarte detaljer for en ekstra trendy look.

Dusjserie Linc

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352