Baderomstrender 2020

De største trendene på badet i 2020

0
ANNONSE

Selv om det på badet kan være lurt å tenke langsiktig, er det lov å la seg inspirere! Dette er de store trendene på badet i 2020.

I 2020 er det flere trender som gjør seg gjeldende, også på baderommet. Med en ny bølge av runde og organiske former, dype blåfarger, sorte kontraster og smart belysning, er det lett å la seg friste. Selv om det på baderommet kan være lurt å tenke langsiktig, er det lov å la seg inspirere! Ta valg du vil være like fornøyd med om fem år, og du er på god vei til å skape ditt personlige drømmebad.

Trend 1: Speil, speil på veggen der
Hvilket speil du velger, kan påvirke både romfølelse og visuelt utrykk. I 2020 vil vi se oss selv i ulike former og med integrert belysning.

Å bytte speil er en enkel måte å gi badet et lite løft på, uten å måtte totalrenovere. Runde speil fungerer som en uventet detalj og et tydelig blikkfang, og er en av årets store trender på badet. Gå for symmetri eller asymmetri – alt ettersom hvilke behov og hvilket utrykk du ønsker å skape.

Kombiner det runde speilet med funksjoner som godt ansiktslys eller smart dimmer, som på dette speilet fra Linn Bad. Det har en frostet lyskant og berøringspanel med dimmer, slik at du kan regulere fargetemperaturen på lyst slik du vil.

Sjekk også ut dette runde og dette ovale speilet fra Element!

Saken fortsetter under bildet

Uventet detalj: Med speilet «Finden» fra Linn Bad kan du regulere fargetemperaturen i lyset etter eget ønske – og dermed også endre stemningen på badet.

Trend 2: La dusjen og badekaret synes
I flere år har dusjen og badekaret vært litt gjemt bort. Nå er det tid for frittstående badekar og dusjløsninger som ikke er redd for å synes. Velg markerte dusjdører med svarte detaljer, flytt dusjen ut fra hjørnet og gi den en mer spennende plassering midt på badet og ikke vær redd for å gi badekaret hedersplassen.

Saken fortsetter under bildet

La dusjen synes: På bildet: Dusjvegg fra Macro Design og baderomsmøbelet “Ingrid” fra Linn Bad.

Trend 3: Sett farge på det
Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi. Det hvite utrykket, som i så mange år har preget baderommene våre, forsvinner gradvis ut. Inn kommer malte flater, fargerike fliser og baderomsmøbler i akkurat den fargen du selv ønsker.

Bli inspirert av baderomsmøblene i «Colour»-serien til danske Dansani, eller «Viskan»-serien til INR.

Saken fortsetter under bildet

Fargerikt: Viskan-serien fra IRN leveres i flere ulike farger, slik at du kan skape akuratt det badet du drømmer om.

Trend 4: Spennende kontraster i sort
Detaljer i sort og matt sort skaper spennende kontraster og et gjennomført resultat. Dette er en trend som har begeistret og inspirert oss i flere år allerede, og som endrer seg ettersom hvilke andre materialer og farger du setter sammen. Et visuelt grep er for eksempel å kombinere sorte detaljer med lyserosa vegger, slik som Moteeksperten Silje Pedersen har gjort det (bildet under). Resultatet er en perfekt kombinasjon av feminint og maskulint.

Saken fortsetter under bildet

Det ligger i detaljene: Hjemme på badet til moteekspert Silje Pedersen danner de rosa veggene og de sorte detaljene en perfekt miks av maskulint og feminint. De sorte servantkranene heter «Quad» og kommer fra italienske Fima.

Trend 5: Ta deg en bolle
Bruk av naturmaterialer forsterker følelsen av ro og avslapping. Dette er viktige stikkord for badet. I tillegg til å være et praktisk rom, markerer badet både starten og slutten på dagen. Omgi deg derfor med elementer og materialer som inviterer til nettopp meditasjon og ettertanke. Et av disse elementene kan for eksempel være en bolleservant i naturstein. En av årets største trender for badet skaper herlige assosiasjoner til naturen, men også et spennende og interessant blikkfang.

Saken fortsetter under bildet

Årets mest trendy vask: Bolleservanten «Bali» fra ELVV sammen med servantkranen Spilo UP xs fra Fima.

Dette sier rørleggeren om trender
I Norge har vi strenge føringer og regler for bad- og våtrom. Før du kaster deg på en ny trend, kan det derfor være lurt å rådføre deg med en av våre rørleggere eller fagpersoner. Da kan du være trygg på valgene du tar er noe du kan glede deg over i flere år fremover.

Kilde: Comfort.no

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352