Bidé sparer miljøet og er fremtidig hygiene

Grohes manuelle bidésete

0
ANNONSE

Verdens naturfond har opplyst at det som tilsvarer ca.27.000 trær spyles ned eller blir dumpet hver dag. Med enkel installasjon av et bidésete faller bruken av dopapir kraftig.

Hva kan du enkelt legge til toalettet ditt for å gjøre det renere og smartere? Det er på tide å bli med på bidérevolusjonen.

I likhet med mange som er oppvokst i Storbritannia, pleide jeg å bli forvirret av bidéseter. Men med dagens utvikling i teknologi og design begynner det å bli feil hvis man ikke har et slikt sete. Hvis det finnes en enkel justering som ikke krever omkobling av rør, og som vil gjøre badet og kroppen mer hygienisk, komfortabel og miljøvennlig – hvorfor skulle du ikke ville installere den?

Saken fortsetter under bildet

Det er denne logikken som nylig har gjort at bidésetet har blitt så populært i land som USA, der de tradisjonelt har vært utdaterte misoppfatninger om dets formål og bruk. I mellomtiden, har det bidévennlige flertallet på kloden sett på Nord-Europa og Nord-Amerika med forbauselse mens vi kommer i gang med hygieneutviklingen.

Tross alt har den franske oppfinnelsen fra det 18. århundre vært et lovfestet krav på badet i Portugal siden 1975, og 97 % av italienske husholdninger har det. Bidéer finnes overalt i Gulfen, Midtøsten, Sør-Asia og Sør-Amerika. Og Japan er kjent for å være et land fullt av høyteknologiske, bidéintegrerte toaletter. Nå ser det heldigvis ut til at ryktet om bidéets mange fordeler endelig er i ferd med å nå resten av oss også.

Som nybegynner er du kanskje likevel ikke klar til å installere et frittstående bidé eller satse på en elektrisk, digitalt styrt, integrert versjon. Etter den store suksessen med Sensia Arena dusjtoalettet har heldigvis GROHE utvidet sin baderomsserie til å inkludere et produkt designet spesielt for bidé-nysgjerrige sjeler: GROHEs manuelle bidésete.

Dette lette og enkle tilskuddet passer til U-formede toaletter og vil på diskré måte bringe berøringsfri hygiene inn i livet ditt. Ikke helt overbevist? La oss bli mer konkrete. GROHEs manuelle bidésete krever ikke elektrisitet eller ekstra rørleggerarbeid, siden mekanismen bare er basert på vanntrykket fra vannledningen og fjerner behovet for strømtilkobling.

Det holdbare setet i Duroplast er spesielt lett å rengjøre og kan brukes raskt og enkelt til å oppgradere alle konvensjonelle toaletter uten å måtte erstatte den nåværende keramikken eller å koble den til en strømkilde. Alt du trenger å gjøre er å bytte toalettsetet. Den doble dusjarmen – som rengjøres før hver bruk – sikrer at du, familien din og gjestene dine opplever ekte renslighet hver eneste dag.

Få friskhetsfølelsen du får etter dusjen på morgenen og kvelden, akkurat når du ønsker det. Du blir ikke bare tørket ren med toalettpapir (hvilket aldri ville vært godt nok for noen annen form for søl) – men skikkelig ren.

Og apropos papir, i 2019 er det vel knapt noen unnskyldning for ikke å foreta livsstilsjusteringer som gagner miljøet der det er mulig. Verdens naturfond har opplyst at det som tilsvarer ca. 27.000 trær spyles ned eller blir dumpet hver dag.

Med enkel installasjon av et bidésete faller bruken av dopapir kraftig. I tillegg til å spare penger på lang sikt vil installasjon av et hygienisk, manuelt bidésete til toalettet øke eiendommens bærekraft. Flere fordeler? Takket være det slanke og flate designet glir bidésetet harmonisk inn på badet og er det perfekte supplementet til GROHE Bau-keramikkserien. Avslutningsvis: mindre avfall, mye renere – for alle. Når blir du med på bidérevolusjonen?

Saken fortsetter under bildene

Grohes manuelle bidésete, plettfri hygiene
Grohes manuelle bidésete, plettfri hygiene

Når du lukker baderomsdøren, hva slags opplevelse forventer du? Komfort, bekvemmelighet, intet søl, intet mas og ingen bekymringer om hygiene? Hos GROHE er vi enige i det. Det er derfor GROHEs manuelle bidésete har blitt utviklet. Det sikrer en helt ny standard for skånsom og personlig rengjøring som gir fullstendig ro i sjelen.

GROHEs manuelle bidésete er designet for å passe til et eksisterende WC og gir målrettet personlig rengjøring via to separate strålehoder. Det er ingen fare for sprut eller overløp i skålen, og ikke noe vann å tørke opp på gulvet etterpå. Strålen kan justeres til egen komfort, og hygienen er sikret takket være en rengjøringsfunksjon.

GROHEs manuelle bidésete omgjør badet til en hygienisk og praktisk personlig rengjøringssone, der du kan nyte skånsom rengjøring i form av en avslappende, skreddersydd opplevelse som du styrer selv. Ta plass, og la GROHEs manuelle bidésete bringe deg til et renere, mer behagelig sted. Så enkelt er det. GROHEs manuelle bidésete forvandler et enkelt toalett til et komfortabelt, hygienisk sted der personlig pleie og renhold er helt naturlig.

Setet er festet til toalettets keramikk og krever ikke elektrisitet – i stedet betjenes strålen av en sidespak som utelukkende drives av vanntrykk, slik at du selv har styring og får en effektiv, men skånsom rengjøringsopplevelse. Intet søl, ingen sprut og null stress. Setet er laget av slitesterk Duroplast og skaper et elegant visuelt tillegg til badet.

Fem teknologier som øker hygienen på badet

Gjør renslighet til en prioritet med disse innovasjonene fra Grohes Senisa Arena

Et nytt hygienenivå er på vei, og GROHE er i forkant av denne utviklingen.

Sensia Arena dusjtoalettet er en viktig del av dette skiftet og omdefinerer hva det betyr å være ren. GROHEs stråleteknologi for dusjtoalett gjør at du personlig kan velge stråletype, -styrke og -posisjon. Mykere mot huden, mildere og mer hygienisk enn å tørke med papir.

Men det er mer ved det enn din personlige komfort – så la GROHEs Sensia Arena utvide horisonten og maksimere baderomshygienen hos deg.

Triple Vortex
Tre vannutløp skaper en virveleffekt med hver spyling, som dekker og rengjør hver eneste krok av skålen for maksimal hygiene. Den kraftige spylingen er usedvanlig stille, grundig og effektiv. Selv om spylingen er kraftig, krever den svært lite vann.

AquaCeramic
Denne innovative overflatebehandlingen på innsiden av toalettet bruker et hydrofilt lag for å hindre at rester setter seg fast på skålen, og nanoteknologi hindrer kalk i å bygge seg opp på overflaten.

To selvrensende dyser
Hodet på strålearmene rengjøres før og etter hver bruk, og dysene selv er laget av 99,9 % antibakterielt materiale. Når de ikke er i bruk, er dusjarmene trygt gjemt bak en avtakbar dyselukker med antibakterielle egenskaper, som også hindrer 99,9 % bakterievekst – slik at dysene hele tiden holder seg bakteriefrie.

PlasmaCluster-teknologi*
Denne teknologien frigjør positive og negative ioner i toalettet som sprer seg på innsiden av toalettet og i luften rundt det. Ionene uskadeliggjør mikrober og bakterier ved kontakt ved å ødelegge strukturen i dem.

Kantløs skål
Hjørner og sprekker er lekeplasser for bakterier, spesielt under kanten av toalettskålen. Det er derfor vi har laget den ”kantløse skålen”, der hver overflate er lett å nå og krever minimal innsats for å holde den ren.

*Registrert varemerke for Sharp Corporation

Kilde: Grohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352