Den klassiske stilen

Slik skaper du den klassiske stilen

0
ANNONSE

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst baderom.

Saken fortsetter under bildene

Slik skaper du stilen på badet
Et klassisk bad er badet for deg som er ute etter et tidløst uttrykk, er prisbevisst og ønsker løsninger som vil vare i mange år. Med lyse farger på vegg og gulv, samt vedlikeholdsvennlige overflater på møbler og armatur, vil du ha et godt utgangspunkt for et flott baderom.

For å understreke den klassiske stilen velger du tilbehør og pynt i nøytrale farger, som beige, grå eller lys brun. Innslag av treverk og tørkede strå gjør at badet virker mindre sterilt. Et stort og loddent baderomsteppe vil være med på varme opp rommet. Ønsker du å gjøre badet mer personlig, kan du velge legge frem badehånklær, såpepumpe og duftlys i i deilige farger som mørk grønt, blått eller brent terrakotta.

Saken fortsetter under bildet

Tips til produkter, farger og tilbehør som hjelper deg med å skape stilen:
Møbelserien Rowan, i hvit høyglans og håndtak i klassisk krom.
Klassisk heldekkende porselenservant, som Osier porslenservant.
Speilskap for ekstra oppbevaring og ekstra støpsel som kan brukes til for eksempel hårføner.
Servantkran og takdusj i tidløs og kvalitetsikker krom, som vår Extro servantkran og Hilina takdusj.
Et prisvennlig, men kvalitetstoalett i klassisk hvit porselen, for eksempel vår Endo vegghengt toalett.
Høyskap i samme møbelserie og i hvit høyglans.
Tørkede strå som kan stå i en stor vase på gulvet, for eksempel Pampas eller selvplukkede strå fra nærmeste strand eller veikant.
Nøytrale gråtoner som Skumring 9904, Morgendis 9915 eller Tåkedis 9930 fra Jotun Lady.

Fargevalg
Velg lyse fliser og overflater for å skapet et rent og klassisk uttrykk. For deg som ønsker å være prisbevist, kan våtromsmaling på veggene være en god idé. Jotun Lady Aqua i fargen Skumring 9904 demper baderomsmøbler i høyglans og skaper varme i rommet.

 

 

 

 

 

 

Overflater
Ved å velge overflater som krom og hvit høyglans vil du ha et baderom som er tidløst og som vil ha lang levetid når det kommer til trender og stil. Møbler i hvit høyglans og servant i porselen er også svært lett å vedlikeholde og er perfekt for deg som ikke liker å bruke tid på daglig rengjøring og vask.

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
For å bryte med det hvite og lyse i rommet kan du bruke sobre og varme farger i tilbehøret. Tørkede strå, vaser og fat i marmor og innslag av treverk som for eksempel i en krakk vil være med på å understreke det klassiske og tidløse designet.

 

 

 

 

 

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352