Få orden i sakene på badet

Orden i sakene gir en følelse av velvære på badet

0
ANNONSE

Badet danner rammen rundt mange daglige rutiner og ritualer. Vi bruker flere timer i løpet av uken på nettopp dette rommet, så det er viktig at det er et både hyggelig og oversiktlig sted å være. Et ordnet og ryddig bad forsterker følelsen av velvære; det er derfor viktig for Duravit å kunne tilby produkter av høy kvalitet med gjennomtenkt design, som kan skape orden i hverdagen.

Organiseringssystemer deler skuffer opp på sofistikert vis, slik at man får utnyttet plassen optimalt og enkelt holder orden på sakene sine. Ute av øye, ute av sinn. Rominndelingen fåes bl.a. i skapene i serien Luv, designet av Cecilie Manz, og i Vero-underskapene, designet av Kurt Merki Jr.

 

 

 

 

 

Håndklering Starck T,

Tilbehør som Starck T-serien av Philippe Starck komplementerer på utmerket vis det ryddige baderommet. De oppsiktsvekkende elementene fremhever elegante hverdagsobjekter som såpe og håndklær. Med sin tidløse design er de den perfekte prikken over i-en på et ryddig, estetisk bad.

 

 

 

Speilskap Brioso

Det klassiske speilskapet Brioso, av Christian Werner, er ideelt til å oppbevare de produkter man bruker hver dag, men helst ikke vil ha stående fremme. I tillegg til å tilby oppbevaringsplass, får skapet rommet til å virke større takket være de store speilflatene som strekker seg fra kant til kant, og det integrerte lyset, som skaper en behagelig atmosfære.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352