Foto: Maren Baxter

Maren Baxter forvandler badet til en oase av velbehag

Badet man bare må se:

0
ANNONSE

Ditt-Bad har vært så heldige å få et intervju med Maren Baxter, som har en av Norges største instagramprofiler Hun er en  31 år gammel kvinne som til tross for sin unge alder har klart å få et svært kjent navn innen interiør og design i Norge. Hun har bestandig hatt et lidenskapelig forhold til kunst, interiør og design. Med sin bakgrunn som grafisk designer, er styling noe hun virkelig brenner for, og som gjenspeiler seg i bildene hennes på Instagram, hvor hun har over 161 000 følgere. Baxter tegner og maler også egne kunstverk som selges over hele verden. Inspirasjonsforedrag holder hun også gjerne, samt fotooppdrag og stylingjobber.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet til venstre viser hvordan badet så ut tidligere. Det var et pent og funksjonelt bad. Se forvandlingen og hvordan det ser ut i dag i bildet til høyre.

I 2016 vant hun tittelen «Norges vakreste hjem», og det nydelige hjemmet hennes har vært avbildet i en rekke interiørblader. Vi har fått lov til å dele før- og etterbilder av det lekre badet til dyktige Maren Baxter, og det er virkelig inspirerende å se hvordan et baderom kan bli helt forvandlet.

Hvordan skaper du denne herlige tropiske stemningen på badet?
Jeg mener at trivselen på badet er helt essensielt, sier Baxter. Jeg ønsker at det skal gi en behagelig, avslappende og god spa-følelse når jeg kommer inn på baderommet. Den følelsen skaper jeg med lykter, levende lys og lys som kan dimmes. – Det må være godt lys, men det må også kunne dimmes.

– Jeg er også glad i grønne planter og har flere av dem på badet. Det myker opp rommet og gir et frodig og litt tropisk preg . Også duftlys og duftpinner er viktig sier hun. Det finnes mange gode dufter fra blant andre Rituals sine serier, men også Nille og Ikea har gode duftlys og duftpinner.

– Også de små detaljene er viktige sier Baxter. Nille har mye fint i både håndkler og såpedispensere, og det trenger ikke alltid være dyrt for at det skal bli fint. Dersom man vil sprite opp litt ekstra og skape litt «glam» på badet, er kraner i messing populært. Sort gir en mer stram, maskulin og minimalistisk look. Sølv er derimot mer nøytralt, sier hun.

Saken fortsetter under bildet:

Før
Etter

Hva tenker du om farger og materialvalg, er det noe du spesielt vil foretrekke?

Maren Baxter

– Jeg vil gå for nøytrale, rolige farger i naturtoner. Et bad er kostbart å pusse opp, og man skal ha badet lenge. Derfor synes jeg det er viktig å velge nøytrale farger, slik at man ikke blir lei baderommet så fort. Man kan heller bytte ut farger på håndklær og tilbehør på badet i stedet.

– Det kan også være fint å ha fliser kun i dusj-sonen, og gå for malte flater på veggene ellers. Da er det lettere å bytte farger på veggene, om man ønsker det.

– Jeg liker også å bruke mye speil, for å gi økt romfølelse. Selv har jeg bygget inn vaskemaskin og tørketrommel på badet med en store skyvedører med speil som skjuler det hele

– Jeg er også glad i å plassbygge vask og benkinnredningen, for da får man utnyttet kvadratmeterne på badet og man får god plass til alle tingene. Det gir et ryddig inntrykk også.

Hvilket råd vil du gi før man går i gang med å pusse opp og style baderommet?
Mitt beste råd må være å følge din egen stil og ikke kun ta hensyn til trender. Har du en ide` og en tanke om hvordan du vil ha det, så følg den tanken! Det vil du alltid bli mest fornøyd med, sier Maren Baxter.

Saken fortsetter under bildene:

Før
Etter

Ditt-Bad takker for intervjuet og koser oss med instagramposten til @marenbaxter, og nyter bildene fra det nydelige hjemmet hennes. Dette er en instagramkonto du bør følge om du liker interiør, for der er Maren Baxter helt rå. Med sitt blikk for detaljer og utsøkte smak er postene hennes til glede og inspirasjon.

Du finner bloggen hennes her, og instagramprofilen hennes her.

Flere bilder følger:

Her ser vi hvordan Maren har forandret baderommet med å gå fra mer tropisk utseende med spiler, til dagens bad med svarte fliser bak badekaret.
Maren har sansen for det spesielle, og elsker interiør og detaljer som gjør det lille ekstra.
Mer interiør og detaljer som løfter det estetiske i baderommet.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352