Nå skal badet ha farger

Nå er mulighetene mange for å få sitt drømmebad

0
ANNONSE

Glem det nøytrale og hvite baderommet, men behold spafølelsen. Nå inntar farger og former baderommet.

Drømmestarten på dagen er en opplevelse av velvære og luksus. På baderommet forbinder vi det med et fossefall av mykt vann i dusjen, rengjøring med varmt vann etter toalettbesøket, rause servanter og elegante materialer på gulv og vegg.

Cecilie Bjørnerud Knap hos Rørkjøp har vært på messer i Europa. Hun kan konstatere at ønsket om det optimale spa-baderommet fortsatt er toneangivende.

– Trenden peker mot at vi ønsker oss en mer individuell stil på badet, gjerne en stil som i større grad gjenspeiler vår livsstil. Samtidig vil vi at baderommet skal ha en koselig atmosfære, og aller helst gi litt følelse av spa, sier hun.

Fargenes inntog

Saken fortsetter under bildet

Hvitt er fortsatt en viktig farge for baderom i alle stiler og størrelser, men det dukker stadig opp nye, lekre kombinasjoner av farger på servanter og møbler, blandebatterier, dusjarmaturer og dusjvegger.

– ISH viser oss at fargene kommer tilbake til baderommet. Etter en lang hvit periode, med et større innslag av sort, inntar nå fargene badet. Det er alt fra duse pastellfarger og matte overflater, til sterkere farger som minner om 70-tallet, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet

Dusj for to
Den rette spafølelsen får du med en stor takdusj kombinert med sidedusjer i ulik høyde, som gir deg opplevelsen av å stå midt i et mildt tropisk regnvær. Med en romslig dobbeldusj blir det plass til kjæresten også, og innebygget LED-lys setter stemningen.

Dusj også på do
I takt med velværetrenden, øker etterspørselen etter toaletter som rengjør deg med temperert vann; såkalte dusjtoaletter.

– Rent vann både føles, og rengjør bedre enn tørt toalettpapir. Å få en spaopplevelse hver gang du går på do er den nye velværetrenden, sier Wenche Sydhagen hos Geberit, som var en av mange utstillere med dusjtoaletter i ulike varianter. De mer luksuriøse rengjør med varmt vann, tørker med en mild fønvind, og fjerner samtidig luktspor etter toalettbesøket.

Finn drømmebadet
Mulighetene er mange, og å investere i et nytt baderom er en stor avgjørelse. Rommet skal tilfredsstille en rekke krav, ønsker og drømmer.

– Med alle nyhetene som kommer, og alle valgmulighetene, er det mulig å få innfridd sine drømmer, uansett smak. Bruk litt tid på å velge produkter av god kvalitet og en løsning du vil være fornøyd med på lang sikt. Et baderom skal jo brukes ofte og lenge, avslutter Cecilie Bjørnerud Knap.

Saken fortsetter under bildet

De «hotteste» baderomstrendene nå:

• Farge på møbler, kraner, servanter, armaturer og blandebatterier

• Servanter i sort og grått, men også rosa og andre pastellfarger

• Servantskap i oliven, sand, sort og grått, og trematerialer

• Doble takdusjer, sidedusjer og store badekar

• Luksuriøse materialer som marmor og annen stein på vegger og gulv

• Dusjtoalett som rengjør deg med temperert vann

• Store vasker med kantete former eller glassplate med avrundet bolleservant

• Keramiske fliser med terrazzoutseende

Kilde: Ifi.no        https://www.ifi.no/na-skal-spa-badet-ha-farger

Behov for rørlegger?

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede. Rørlegger i ditt nærområde finner du her Spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: kundeservice@rorkjop.no

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

La deg inspirere til å pusse opp! Les flere artikler her

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352