Slukrist har vært et glemt element på badet

Slik velger du riktig slukrist til ditt bad

0
ANNONSE

Velger du riktig, kan slukristen bli et blikkfang på baderommet, som tilfører både eleganse og trendy design. Slukristen på badet er kanskje ikke det du tenker mest på når du drømmer om et stilfullt og elegant baderom. Den er jo der først og fremst av praktiske grunner?

Purus Line Chess Matt Svart Slukrist
Purus Line Chess er en rist hvor den røffe overflaten fremhever detaljene på baderommet på en stilig måte. Leverandør: Purus Joti, Farge: Matt sort, Lengde: 80 cm, Overflate: Matt

 

Men velger du riktig, kan slukristen bli et blikkfang på baderommet, som løfter helhetsinntrykket. Og best av alt – det er en enkel måte å oppgradere badet på, uten å måtte pusse opp.

Selve slukristen er noe du enkelt kan bytte selv, men det krever at du bytter til en rist av samme type som du allerede har. Har du i dag et klassisk sluk, krever det dessverre totalrenovering for å få «designsluk» – den moderne og elegante slukrennen som vi bare ser mer og mer av.

Her guider vi deg gjennom det store utvalget, og hjelper deg å velge riktig slukrist til ditt bad!

Slukrist i gull og messing
Detaljer i messing og gull har lenge vært en av de største trendene på baderommet. Vi elsker denne trenden!

Passer for: Deg som ønsker en luksuriøs følelse på badet, eller deg som ønsker et gjennomført resultat med detaljer i gull eller messing.

Saken fortsetter under bildet

GULL OG GLITTER: Har du allerede montert et Purus Corner designsluk kan du enkelt skifte ut ristene. Her ser du “Pearl” slukrist i gull fra Purus.

Klassisk slukrist med moderne design
Den klassiske slukristen er gjerne firkantet eller rund, og plassert midt på dusjgulvet. Men klassisk trenger ikke å bety kjedelig – det er disse slukristene et bevis på.

Gi dusjopplevelsen et lite visuelt løft, og bytt ut den gamle slukristen med en moderne versjon. Det er en perfekt «quick fix» når den gamle slukristen begynner å se litt sliten ut, eller om du rett og slett har lyst på en liten oppdatering.

Passer for: Deg som har rundt eller kvadratisk sluk i dag, og som ønsker en liten oppdatering.

Les også: Derfor bør en fagperson montere sluk på baderommet

«Usynlig» slukrist til hjørner
Purus Corner Twist Hjørnesluk
Komplett pakke med sluk og rist.
Leverandør:Purus Joti
Farge:Krom
Lengde:38 cm
Overflate:Blank

 

 

Vil du ha et helhetlig og elegant utrykk på badet? Da kan en “usynlig” slukrist til hjørnet i dusjen være noe for deg. Denne løsningen lar deg dekke slukristen med samme type flis som du bruker i resten av dusjsonen. Resultatet er et elegant og nesten usynlig hjørnesluk.

Passer for: Deg som ønsker at sluket skal være «usynlig», og som ønsker deg et moderne og elegant utrykk på badet.

Saken fortsetter under bildet

Purus Line Rib

Designsluk, moderne slukrenner
Et designsluk er kort forklart en moderne og praktisk løsning, hvor sluket legges som en smal rist langs den ene veggen i dusjen. I tillegg til å gi et visuelt fint utrykk, slipper du endelig å stå på sluket når du dusjer – noe som gir en helt ny dusjopplevelse. Har du designsluk, kan du velge mellom flere spennende – og ikke minst personlige – design.

Les også: Seks gode grunner til å velge designsluk

Passer for: Deg som skal totalrenovere eller bygge nytt, og som har lyst på den nye standarden innen sluk. Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir baderommet det lille ekstra.

Designersluk fra Geberit: Her er designsluk fra serien Geberit Cleanline60, som har en fleksibel lengde på 30-90 cm.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352