Soft matt kan være stilen for deg

Slik skaper du stilen på badet

0
ANNONSE

Soft matt er stilen for deg som elsker nye trender med klassiske innslag. Stilen oser luksus med farger og materialer som taupe, børstet kobber og hvit matt. For å understreke stilen legges det til tilbehør i moderne myke former som skaper en varme på baderommet.

Saken fortsetter under bildene

Tips til produkter, farger og tilbehør som hjelper deg med å skape stilen:
Møbelserien BIG, i fargen taupe med sorte grep og grå skuffeinndrening, samt sort antrasitt HPL benkeplate med håndkleholder.
Matte hvite bolleservanter, som våre Piamonte servanter i Solid Surface.
Ta igjen den runde formen i bolleservantene med to runde speil.
Servantbatteri og takdusj børstet kobber, som Silhouet-serien.
Dusjvegg i klart glass.
Designsluk som går i ett med gulvflisene.
Toalett i hvit matt, som vårt design toalett, Genesis.
Høyskap i samme møbelserie, med matt overflate eller med speildør.

Saken fortsetter under bildet

Fargevalg
Tenk kreativt når det kommer til fargetoner og materiellvalg, samtidig som du bør bruke farger som går ton-i-ton får understreke den varme og lune stemningen i rommet. Varme beigetoner, duse rosa- og ferskenfarger, samt lyse gråtoner fungerer svært godt til dette badet.

 

 

 

 

 

Overflater
Overflatene på dette badet bør være matte og holde rene linjer. Vi har valgt å bruke servantkraner og takdusj i børstet overflate for å understreke det sarte og lune uttrykket, samt et helt matt toalett i hvit matt.

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
Velg tilbehør i naturelementer eller i lyse farger for å ikke skape et for store kontraster på dette badet. Tenk tilbehør som dekorfat i terrazzo, mørke medisinflasker og tørkede strå. Dersom du ønsker å skape et mer levende rom, kan du med fordel også sette inn en eller flere grønne planter som Monstera eller Arecapalmer.

 

 

 

 

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352