SLAPP AV: I dette badekaret fra VikingBad. Den smarte hyllen på veggen heter "Case" og er fra INR.

Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg

Ingenting er mer velvære enn å koble av med et varmt bad

0
ANNONSE

Ingenting er mer velvære enn å koble av med et varmt bad. Et badekar gir stor glede i hverdagen, og mange blir overrasket over at du ikke trenger spesielt stort bad før drømmen kan gå i oppfyllelse.

– Utvalget av badekar er stort. Fra de minste badekarene hvor det er beregnet at du skal sitte, til romslige og luksuriøse badekar, store nok til å ligge langstrakt i, forteller Hanne Skjemstad, fagansvarlig for Comfort-butikkene i Norge.

Men før du drømmer deg bort, har Hanne ett viktig råd:

– Før du bestemmer deg for badekar, bør du først og fremst finne ut om det er plass til å få det inn på badet. Ta mål av døråpninger og eventuelle trapper før du bestiller!

Badekaret for deg som ikke vil velge
Er du usikker på om du vil ha både dusj og badekar, eller en kombinasjon? De fleste badekar kan kombineres med en dusjvegg, slik at du slipper å velge.

– Med en dusjvegg beskytter du også baderomsmøbler som står ved siden av badekaret mot vannskader, forteller Hanne.

Saken fortsetter under bildet

JA TAKK, BEGGE DELER: Kombinerer du badekaret med en praktisk dusjvegg, så trenger du ikke velge enten eller. På bildet: Badekaret “Kvadrat” fra VikingBad.

Badekaret for deg som vil skape en sømløs helhet
Et innebygd badekar blir en del av rommet. Her velger du selv om du vil skape et blikkfang, eller om badekaret skal gli inn som en naturlig del av interiøret.  Plasserer du badekaret mellom to vegger, kan du bygge inn karet slik at det dekker hele området.

Saken fortsetter under bildet

SØMLØST: På dette badet går badekaret fra vegg til vegg. Siden ene dusjveggen skjermer for badekaret, blir opplevelsen av å ta et bad både lun og avslappende. Selve badet er ikke mer enn seks kvadratmeter stort, men føles fortsatt luftig da badekaret blir en naturlig del av rommet.

Se hvordan det ser ut på resten av badet her.

Badekaret for deg som vil gi rommet det lille ekstra
Ønsker du å skape et bad inspirert av spaopplevelsen, kan et frittstående badekar gi både rommet og opplevelsen det lille ekstra. Dette krever litt gulvplass, men har du rom vil et slikt badekar gi et eksklusivt og stilrent utrykk.

Demp lyset, fyll opp badekaret med varmt vann og deilige bobler, og nyt!

SLAPP AV: I dette badekaret fra VikingBad. Den smarte hyllen på veggen heter “Case” og er fra INR.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352