Hjemme hos Carolina og Daniel sør i Skåne

Den herlige uteplassen innbyr til sosialt samvær. Lange middager og avkjølende bad venter.

0
ANNONSE

Midt i furuskogen og et steinkast fra milelange hvite strender, finner vi sommerroen i det arkitekttegnede gjestehuset med minibad på 2,2 m².

Saken fortsetter under bildene:

Carolina og Daniel et steinkast fra huset ved Skånes milelange hvite strender.

I sommerperlen Höllviken nordøst for Falsterbo sør i Skåne bygde Daniel og Carolina drømmehuset sitt. Mitt i furuskogen og bare et steinkast fra kritthvite strender finner vi dette lave og elegante huset i T-form, perfekt for lange, late sommerdager ved svømmebassenget eller i hagen.

Stien som leder fram til inngangen fører gjennom en grønn korridor av villvin og eføy. Fasedestenen heter Verona.

Det var allerede tidlig bestemt at huset skulle kompletteres med et gjestehus i samme stil, men med en touch av sommerhus. Gunilla Emgård hos Zoom Arkitekter hjalp til å se over utforming, layout og lysinnslipp for å sørge for at husets stil gikk igjen og passet inn i den plasstypiske vegetasjonen med furu og lyng.

Saken fortsetter under bildet:

Det var bare et lite problem. Når man bor så nærme stranden og i tillegg har både svømmebasseng og en deilig hage, ble det også flere gjester på besøk  – og da ble det behov for flere sengeplasser. Det var bare en ting å gjøre – bygge et gjestehus!

OM GJESTEHUSET
Gjestehuset er arealeffektivt og har en grunnflate på 25 m².

– Vi ville ha plass til et soverom med en mindre dobbeltseng, en stue og selvfølgelig et bad. Da vi var ferdige med tegningene, var badet blitt på 2,2 m² og soverommet på 4,4 m². Kombinert med en veldig effektiv tynn veggkonstruksjon fikk vi da til en stue på 14 m², noe som ga oss overraskende stor fleksibilitet da vi skulle innrede.

Neste utfordring: innrede et bad på 2,2 M²
Til badet med ganske begrenset plass måtte Daniel og Carolina velge produkter som ikke bare fylte sin funksjon, men som i tillegg ikke tok opp mye gulvplass når de ikke var i bruk.

– Vi hadde god erfaring med INRs produkter fra før. Stilig design i kombinasjon med høy kvalitet og optimal funksjon er og har alltid vært vårt motto når det gjelder innredning. Så det var egentlig bare selve produktvalget som gjensto – en utfordring med tanke på at rommet bare var drøyt 2 m². Et speilskap ble det første valget vi tok.

Slik innreder man små baderom.

Saken fortsetter under bildene:

Speilskap STAGE 50 fra INR. Les mer her.
Dusjvegg LINC Josephine fra INR. Les mer her.

Sommerfølelse
Kombiner organiske materialer og såper, kremer og frisk duft av for eksempel lavendel og sitrus med lin og steingods for en gjennomgående nær naturen-opplevelse som fører tankene til hav, strand og late sommerdager …. hele året!

Saken fortsetter under bildene:

Servantskap VISKAN Grip 50. Les mer her.
Organizer i eik og svart aluminium til småoppbevaring – 2-pakning – følger med. Komplettér med flere ved behov.

Baderomsinspirasjon

Lite, men romslig servantskap
Familien ønsket et så romslig servantskap som mulig for å få plass til skjønnhetsprodukter og noen håndklær i nederste skuff. Valget falt på en VISKAN Grip 50 cm med grepslister i aluminium.

Siden badet i gjestehuset kommer til å brukes flittig på sommeren av barn som løper våte inn rett fra svømmebassenget, var det ekstra viktig at servantskapet tåler litt vann.

Saken fortsetter under bildet:

Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ gir møbelet en ekstremt hardfør overflate. Les mer her.

Men hva med dusjveggen?
– Siden badet er så smalt valgte vi den buede, innsvingbare dusjveggen LINC Josephine. Den er ikke bare praktisk i og med at den kan svinges inn mot veggen når den ikke er i bruk – den har dessuten et stilig design og gir en mykere framtoning til det ellers så firkantede rommet.

Les mer om dusjserien LINC her

Dusjvegg LINC Josephine fra INR. Les mer her.
LINC Josephine innsvingt. Les mer her.

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352