Ikonisk design – maksimal komfort

Et ikonisk design av Philippe Starck

0
ANNONSE

Utformingen og designet av det nye SensoWash Starck f Lite dusjtoalettet imponerer med sin rene estetiske og tidløse modernitet, noe som gjør den til et perfekt match for alle Duravit designserier. Tekniske funksjoner inkluderer et bredt spekter av justerbare alternativer for setevarmen, dusjstrålen og justerbar tørkefunksjon.

Ingen ting er så grundig, hygienisk, naturlig og forfriskende som en dusj med vann. Også etter at man har brukt toalettet: Det er derfor Duravit har utviklet SensoWash, en banebrytende innovasjon innen dusjtoalettseter som omdefinerer komfort, livskvalitet, og moderne toaletthygiene, og alt styres ved hjelp av en fjernkontroll.

Vanlig-, komfort- og damevask, Setevarme, Intelligent energisparefunksjon, Varmluft tørker, individuell justering av vann, luft – og setetemperatur samt justering av posisjon til spylearm og styrke på vannstråle, Automatisk tømming i perioder uten bruk, Avkalkningsfunksjon, nattlys, uten skyllekant, inkludert fjernkontroll.

Saken fortsetter under bildet:

Tørkefunksjon
Etter bruk av de ulike funksjonene brukes tørkefunksjon som forsiktig tørker med varm luft.
Setevarme og energisparefunksjon
Det ergonimiske formede toalettsete føles behagelig og varmes opp, temperaturen er individuelt justerbar. Alle delene til bidetløsningen er blitt teknologisk videreudviklet og omorganisert, så nå er hele teknikken i porselenet. Det flate sete med kun 40 mm høyde, og det hvite deksel bakerst gjør designet komplett.

Saken fortsetter under bildet:

Alminnelig dusj
Komfortabel og trygg rengjøring. Vanntemperatur, vannsprayintensitet og spraystavplassering er individuelt justerbar og kan lagres. Komfortdusj med pulserende massasjestråle gir en behagelig rengjøring. Spraystav og munnstykke rengjøres automatisk før og etter bruk.

Damedusj
Utviklet spesielt til de kvinnelige brukere. En bløt
vannstråle gir komfortabel rengjøring. Vanntemperatur, vannsprayintensitet og
spraystavplassering er individuelt justerbar. Spraystav og munnstykke rengjøres automatisk før og etter bruk.

Saken fortsetter under bildet:

Nattlysfunksjon
Opplyst innvendig. I mørket sikrer en nattlysfunksjon for riktig orientering og sikkerhet – uten å forstyrre kroppens hvilestatus ved for sterk belysning.

Duravit Rimless
Med den nye Rimless-teknologien viser Duravit hvordan geometri, skylleteknikk og design kan kombineres for maksimal ytelse. Duravit Rimless® gir den åpne WC-kanten en innovativ og kraftig skylling: Vannet strømmer i en horisontal bue, og deretter vertikalt, før det skyller hele den innvendige overflaten av skålen uten å sprute.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352