Ny komplett baderomsserie fra Duravit

Livstidsgaranti på alle seriens porselenselementer

0
ANNONSE

Allsidig enkelhet, det er en perfekt beskrivelse på D-Neo, en helt ny baderomsserie fra Duravit. Med sine mange komponenter er serien svært allsidig, og hver enkelt del er formgitt med enkelhet i fokus.

Bak serien står den belgiske designeren Bertrand Lejoly, som besitter et helt ekstraordinært designinstinkt. Med D-Neo har han skapt en serie servanter, kraner, møbler, toaletter og badekar løsrevet fra kortvarige trender; en serie som gir rom for å sette et personlig preg på badet.

D-Neo byr på høy kvalitet, men ligger samtidig i et tilgjengelig prissjikt. Duravit understreker kvaliteten ved å gi livstidsgaranti på alle seriens porselenselementer, og 5-års garanti på møbler, badekar og armaturer.

D-Neo allsidighet gjenspeiles bl.a. i utvalget servanter og servantboller til bordmontering i flere ulike former og størrelser.

Saken fortsetter under bildet:

D-Neo bowle

Serien rommer også en armatur i dempet design, med rette linjer, geometriske former og et smalt, vertikalt håndtak. For første gang tilbyr Duravit armatur med en FreshStart-funksjon som betyr at kaldt vann vil renne når kranen slås på i den midterste posisjon, og at varmt vann kun tilføres når man aktivt beveger håndtaket til venstre. Slik begrenses den energiintensive produksjonen av varmt vann kun til situasjoner hvor det er behov for det.

Møblene i serien er spesielt produsert til baderom, og tåler høy luftfuktighet. De finnes i en lang rekke design, med 13 ulike overflater, blant dem tre varianter med tre-utseende, slik at serien kan komplementere nesten enhver stil. Møbelfrontene har ergonomiske håndtak med diamond-black finish.

D-Neo tilbyr både innebygde og frittstående badekar. De innebygde karene fås med skrånende rygglene i den ene eller begge endene, i fem størrelser, fra 150 x 75 cm til 180 x 80 cm. Ønsker man seg helt eksepsjonelt velvære kan man velge et innebygd badekar i en spaversjon, der seks dyser plassert i sideveggene skaper en behagelig massasjeeffekt.

Saken fortsetter under bildet:

Toalettene i enkel D-Neo design setter søkelys på kompromissløs hygiene; de har åpen skyllekant, og leveres med den effektive og innovative skylleteknikken Duravit Rimless®, som sikrer maksimal effektivitet gjennom en kombinasjon av geometri, teknikk og design. Toalettene fås også med den antibakterielle keramiske glasuren HygieneGlaze, som raskt og effektivt dreper bakterier.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352