Nye kraner sparer vann

Nå kommer de smarte kranene

0
ANNONSE

Den nye plus-kranen bidrar til å spare vann og energi takket være noen smarte idéer.
En av de siste innovasjonene fra GROHE er Plus, en smart kran som gir nøyaktig styring av vannet på grunn av en temperaturindikator som viser numeriske grader. Dette gjør at brukerne ikke bare kan justere vanntemperaturen som de ønsker, det gir dem også mulighet til å bli mer bærekraftige.

Hvordan? Svaret kommer fra atferdsøkonomi og ideen om å bruke “nudging” som virkemiddel. LED-displayet til Plus gjør brukerne oppmerksomme på den nøyaktige vanntemperaturen og indikerer hvor ofte varmt vann brukes unødvendig. Dette fremmer ansvarlig bruk av vann som verdifull ressurs og sparer vann og energi. Eller, som Richard Thaler, en ledende atferdsøkonom, sier: “Hvis du vil at folk skal gjøre noe, gjør det enkelt.”

På lignende måte vil ekstra funksjoner, for eksempel den vannbesparende EcoJoy-strålen og andre versjoner som kommer med uttrekkbar eller svingbar tut, bidra til å få jobben gjort på kortere tid og dermed spare enda mer energi.

Presisjon som går utover design – Grohe plus

Styrken i en bue skjuler dens allsidighet – og dette er tilfellet med GROHE Plus. Det karakteristiske og dynamiske designet benytter seg av to klassiske former – kvadraten og sirkelen. Takket være bruken av to overflater (en sirkel delt av en flat skive) fungerer den perfekt med både runde og firkantede baderomsarmaturer.

Enten du foretrekker en baderomsstil som er glatt og sirkulær eller som har skarpe kanter og firkantet design, vil GROHE Pluskranen fungere perfekt med GROHEs keramikk, dusjer og tilbehør, slik at designprosessen blir sømløs. De skarpe linjene til GROHE Plus gjør den til en ideell passform med skarp, firkantet porselen og skaper et ensartet utseende over hele badet. GROHE Plus har elegant buede detaljer for å gi en dempet effekt som er perfekt egnet til å komplettere runde servanter og tilføre en taktil dimensjon til et designkonsept.

Firkantet eller rund? ja takk, begge deler

FRA DÅRLIGE TIL GODE VALG
FRA DÅRLIGE TIL GODE VALG

Kraner med uanstrengt presisjon og ultimat komfort – gjennom hele levetiden

Den sørger for uanstrengt og silkemyk presisjonsstyring av vannføring og temperatur

 

Det er bare GROHEs kraner som er så myke å bruke at vi har kalt dem GROHE SilkMove. Naturligvis gir de også nøyaktig styring av vannmengde og temperatur. Hemmeligheten er GROHEs patroner, som er designet og produsert av GROHE selv.

De sikrer at bruken av en batterihendel er lett som en fjær – og vil holde seg slik i flere tiår fremover. For å garantere slike lange levetider er produktet grundig undersøkt: I løpet av testen blir kranen skrudd på og av 220.000 ganger.

Oppdag GROHE SilkMove i Lineare-, Essence- og Atrio-serien (blant andre).

 

Atrio med sin slanke, sylindriske form har samme diameter fra bunn til topp, mens selve tuten utgjør en perfekt bue i form av en halvsirkel, der alle delene utfyller hverandre og skaper et kraftig visuelt uttrykk. Atrio – et ikon av eleganse og presisjon.

 

 

 

Essence – klassisk livsstil tolket på en forsiktig måte. GROHE Essence er for mennesker som foretrekker et rent og visuelt behagelig design med upretensiøs estetikk. Komplette baderom i denne kolleksjonen bruker en balansert, moderne stil og gir rom for kreative innredningsidéer og innovative teknologier.

 

 

Lineare I tråd med det minimalistiske konseptet har Lineare blitt utformet med kun de mest nødvendige elementene for å gjøre kolleksjonen så tynn som mulig. Serien er basert på en kombinasjon av to enkle, geometriske former: den sylindriske kroppen og den tynne, rektangulære formen på hendelen og tuten gir til sammen en vakker og harmonisk komposisjon.

Kilde: Grohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352