Slipp løs kreativiteten

Hva sier badet ditt om deg?

0
ANNONSE

Badet har blitt mer enn bare en dusj, en vask og et toalett. Si farvel til våtrommet – og velkommen til den nye velværesonen: “Baderommene i hjemmet har ofte blitt oversett, men det perspektivet har endret seg. Bad og toaletter pleide å tilhøre en helt egen verden – de skulle bare fungere og ellers være adskilt fra resten av hjemmet.

Saken fortsetter under bildet

Nå begynner vi å oppdage hvordan badet er en viktig del av estetikken i våre hjem. De fargetemaene og designmaterialene som brukes i hjemmet vårt, bør også gjenspeiles på badet. Vi bør tenke på badet som en utvidelse av interiøret vårt ved å bruke lignende farger, materialer og til og med møbler. Det finnes ikke lenger konseptuelle grenser – designovergangen forbinder alle rommene i et hjem,” forklarer Gudy Herder, trendekspert hos Eclectic Trends.

Saken fortsetter under bildet

Men hvordan kan jeg realisere fargevisjonen min? Tre tips fra Gudy Herder

1. Spør deg selv
Fokuset går nå tilbake til individet og hvor de befinner seg i livet. Spør deg selv: ”Hvordan kan badet mitt være en motvekt mot et hektisk liv og formidle en ryddig og beroligende stemning? Eller trenger jeg i stedet pulserende omgivelser som stimulerer og gir energi?” Farge og design kan ha den virkningen og gi deg den inspirasjonen du trenger.

2. Ikke være redd
Sosiale medier har gitt oss mange flere muligheter til å oppleve fargekombinasjoner fra sluttbrukere, noe som kan oppmuntre oss til å prøve noe nytt. Jo mer vi ser, desto mer sannsynlig er det at vi vil prøve dristige kombinasjoner vi ikke har tenkt på før.

I tillegg gjenspeiler fargen i stor grad vår nåværende livsstil i hver eneste del av hjemmet vårt. Og badet er intet unntak. Fargeteorien har alltid fortalt oss hvilken farge som utløser hvilken sinnsstemning. Vi har bare mer tilgang til denne informasjonen nå. Derfor er det på tide å finne ut, eksperimentere og begynne å bruke farger!

3. Bli inspirert
Hvorfor ikke lage din egen fargekombinasjon med en enkel stemningstavle? Ta deg tid og tenk på den sinnsstemningen du ønsker å formidle i hjemmet ditt. Start med en stil du føler deg komfortabel med. Foretrekker du en mer minimalistisk, eklektisk, rustikk stil? Når du har definert stilen, kan du se hvilke farger som snakker til deg, og hvilken effekt de har på deg.

Estetikk og design av badet bør ikke gi en følelse av at det er adskilt fra hjemmet ditt: Disse faktorene bør integreres, og slik som med trenden bør det gå mot et personlig rom der du kan slappe av og koble ut. Keramikk, fliser og armaturer er nå tilgjengelige i en rekke farger og former slik at du også kan få det utseendet og den følelsen du ønsker deg.

 

Frihet til å velge
GROHE Colors-kolleksjonen tilbyr en rekke kombinasjoner som er designet for å passe enhver smak, og tilbyr ti forskjellige farge- og overflatealternativer til berøringspunktene på badet ditt. Uavhengig av hvilken signaturstil du har, så finnes det en GROHE-farge for å oppfylle drømmen din til en virkelighet. Du kan velge å ha en sprek fargeoverflate på alt fra kraner til dusjer, til baderomstilbehør og spyleplater – noe som gjør badet ditt helt sømløst. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og det er bare opp til deg å designe et bad som virkelig gjenspeiler ditt sanne jeg.

 

 

Kilde: Grohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352