Sorte detaljer er trendy på badet

Sorte detaljer på badet er trendy, sofistikert og elegant. Gi ditt bad en oppgradering med sort.

0
ANNONSE

Sort på badet er en av de store baderomstrendene nå for tiden. Brukt riktig kan sorte detaljer gi et elegant, luksuriøst og sofistikert preg – eller et røft og industrielt uttrykk. Det kommer an på hva du kombinerer det med.

Sorte detaljer skaper dypde og er også enkelt å kombinere med andre farger. Og særlig nå som vi bruker mer og mer farger også på badet, er det viktig med sorte kontraster for å stramme opp litt.

Saken fortsetter under bildene:

Dusj: Sorte detaljer er trendy på badet. Her er dusj Newform fra Korsbakken, føres av Rørkjøp.
Spa: Kombinert med aqua-fargede fliser, er de sorte detaljene perfekte for å skape spafølelsen på badet. Fliser er Opal Aqua fra Golvabia.

Mange muligheter
Innredning, servant, kran, møbler, fliser, tekstiler, dusjvegger, betjeningsplate – you name it; mulighetene er mange. Her viser vi ulike måter du kan bruke sort i interiøret på badet. Kombiner gjerne mer enn én sort detalj, så kan du skape en fin helhet i rommet.

Saken fortsetter under bildene:

Elegant: Ta inn en liten touch av tøff eleganse med sorte detaljer, for eksempel med denne kranen fra Grohe, som føres av Rørkjøp.
Velvære: Store fliser, lyst treverk, sorte detaljer og grønne planter. Her er alt rett, og som skapt for å få litt ekstra velvære inn på badet. Flisene er Bagno Antracit 90×90, Riv Vit 60×60 og Hexa Wildsage fra Norfloor.
Luksus: De sorte detaljene, sammen med de mørkeblå veggene og gullmosaikk, gir en følelse av hverdagsluksus. Her dusjtoalett fra Geberit som føres av Rørkjøp.
Plate: Elegant og matt med den sorte betjeningsplaten Sigma 30 Dual matt black fra Geberit som føres av Rørkjøp.
Industrielt: SOHO dusjvegger fra Coram leder tankene hen til gamle industribygg med sorte støpejerninnrammede vinduer. Dusjveggene føres av Rørkjøp.

Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet! Behov for rørlegger? Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede. Rørlegger i ditt nærområde finner du her

Kilde: Rørkjøp

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352