En forfriskende vannopplevelse krever ikke alltid en dusj. Den nye armaturserien hansgrohe Vivenis lar en luftig vannstråle strømme ned i vasken i en bred bue.

Velværeøyeblikk med den nye armaturserien hansgrohe Vivenis

hansgrohe Vivenis-armaturer fås i tre overflater: krom, matt sort og matt hvit.

0
ANNONSE

Klart vann renner ut av en kilde i fjellet. Du har umiddelbart lyst til å stikke hendene under strålen – en sanselig opplevelse som få kan motstå. Med den elegante og diskret buede tuten etterligner det nye armaturet hansgrohe Vivenis en mild foss.

Det oppstår en bred stråle som oppfordrer deg til å gi deg selv til denne naturopplevelsen: Oppfrisk hendene og ansiktet og nyt et følelsesmessig øyeblikk med elementet vann.

Saken fortsetter under bildet:

Kombinasjonen av det fine grepet og den brede, men flate tuten understreker armaturets naturlige enkelhet. Den innovative AirPower-teknologi beriker vannet med luft, slik at denne strålen – WaterfallStream – består av myke, fyldige vanndråper.

I tillegg betyr EcoSmart-teknologi at vannforbruket er så lite som 5 liter per minutt. hansgrohe Vivenis-armaturer fås i tre overflater: krom, matt sort og matt hvit. Med forskjellige armaturhøyder for vasken og armaturer til badekar, dusj og bidet, kan hele badet dekoreres fleksibelt og i samme stil. Den organiske designen har vunnet en reddot design award 2021.

hansgrohe Vivenis er godkjent for drikkevann i Norden og klar til salg.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352