5 enkle touch-ups som oppgraderer badet ditt på kort tid

Velg riktige materialer

0
ANNONSE

Er badet ditt litt utdatert? Har kranen din sett bedre dager? Totalrenovering er dyrt, tidkrevende og upraktisk. Her er fem enkle oppgraderinger fra Oras som du kan gjøre for en brøkdel av prisen for en totalrenovering.

Saken fortsetter under bildet:

Gitt hvor lang tid vi alle bruker på badene våre, kan små oppgraderinger faktisk ha stor innvirkning på hverdagen vår: Ikke bare ser et godt designet bad bra ut, det føles også bra. Dessuten er et nyoppgradert bad en klok investering og kan øke verdien til ethvert hjem.

Heldigvis trenger du ikke alltid ta på deg et fullstendig renoveringsprosjekt for å oppnå et friskt utseende.

For at du skal komme i gang, har vi samlet en liste over oppgraderinger for å hjelpe deg å sette i gang med å oppgradere badet ditt til en brøkdel av prisen for en totalrenovering.

Tenker du på å legge til berøringsfrie kraner, bærekraftige materialer eller moderne designfunksjoner? Her er fem enkle oppgraderinger fra Oras, som vil hjelpe med å pusse opp badet ditt og skape et smartere, ressurseffektivt design.

1. Få inn friske designelementer
Se deg godt rundt på badet ditt. Du vil garantert finne en god mengde elementer som kan trenge en touch-up. Fra håndklestativ og holdere for toalettpapir til speilskap, rommets lys og små dekorative elementer. Å forfriske gamle møbler med mer moderne designelementer er alltid et godt utgangspunkt.

Ofte er det de små tingene som kan utgjøre en forskjell. Et eksempel kan være å bytte ut håndtakene på møblene isteden for å bytte ut hele møbelet.  Enten det gjelder baderomsskap eller skuffer, utvalget av håndtak er omfattende og kan pusse opp det generelle utseendet til ethvert bad på kort tid. Vær oppmerksom på at det kan være forskjeller i hulldimensjoner og avstand mellom hull. Se etter håndtak med samme hull som de gamle, eller forbered deg på å lage nye hull.

2. Bytt ut kranene
Å oppdatere eksisterende armaturer for et mer moderne utseende krever liten innsats, men kan gi badet ditt en helt ny følelse. De fleste kranene som er installert i hjemmene våre, har faktisk standarddimensjoner, noe som gjør dem lett utskiftbare.

Berøringsfrie kraner, for eksempel, er et velkjent bilde på dagens offentlige bad, da de kan holde vannforbruket lavt og skape et mer hygienisk miljø. I de siste årene har de kommet mer og mer inn på de private baderommene våre, og tilbyr et omfattende utvalg av elegante, moderne design du kan velge mellom. Av gode grunner: Ved å bytte ut servantkranen med de nyeste berøringsfrie modellene, kan du gi badet ditt en frisk følelse og betydelig redusere det daglige vannforbruket med 50 %.

Saken fortsetter under bildet:

Merk: bruk alltid en profesjonell rørlegger for installasjon av kran.

Hvis berøringsfrie kraner ikke er noe for deg, finnes det også en rekke moderne kraner der ute som kan skape et elegant og tidløst utseende. Mattsvarte kraner, for eksempel, eller enestående designmodeller med fossefallseffekt kan hjelpe deg med å bringe stil og et snev av natur til badet ditt, alt mens du opprettholder en lav vannmengde på bare seks liter per minutt.

Vurderer du å bytte ut servantkranen, men er fortsatt i tvil om hvilken du skal investere i? Slik kan den nyeste AR-teknologien vår hjelpe deg med å finne den rette.

3. Oppdater hånddusjen
Mens du er i gang, ta en titt på håndusjen din. Kanskje vil du oppdage at hånddusjen din ikke fungerer som det pleide eller ser slitt ut. Har du noen gang byttet det ut?

Heldigvis er oppgradering av hånddusjen en enkel og rimelig løsning som ikke krever mye tid eller krefter. Dessuten kan du bytte til hånddusjer med lavere vannmengde som kan hjelpe deg med å spare enorme mengder vann og energi hver dag.

Saken fortsetter under bildet:

Les mer om hvordan du kan spare vann med riktig vannbesparende dusjhode, og se deg rundt for å finne riktig modell for dusjen din her.

4. Velg riktige materialer
Visste du at vi finner flere materialer i naturen, inkludert kork og linoleum, ikke bare er de mer bærekraftige, men også har naturlige antibakterielle egenskaper? Og at faste overflater av naturlig kvarts kan bidra til å forhindre dannelse av bakterier og mugg?

Hvis oppdatering av utslitte overflater er en del av planen din, velg materialer som naturlig skaper et rent, tørt og friskt utseende, samtidig som det bringer mer bærekraftige materialer inn på badet ditt.

Saken fortsetter under bildet:

5. Redesign og reorganiser
Til slutt, hvorfor ikke sørge for at badet blir et bedre rom? Gitt hvor mye tid vi bruker hver dag på å pusse tennene, dusje eller til og med bla i et magasin – prioriter å legge til den ekstra boplassen som lar deg bevege deg enklere.

Vurder for eksempel vegghengte vasker for å åpne opp plass. De kan matches perfekt med små, slanke eller til og med veggmonterte kranvarianter, og hjelper deg med å skape en lett og luftig atmosfære. Benytt deg også av et vegghengt håndklestativ for å gi en god mengde oppbevaring uten å kutte ned på tilgjengelig plass.

Enten disse ideene har sendt deg i tenkeboksen eller gitt deg nyttig innsikt til et prosjekt som er godt i gang, håper vi du får nytte av noen av tipsene fra Oras.

For uansett hvor ambisiøse oppussingsplaner du har, varer et rent og godt designet bad i mange år framover.

Kilde: Oras

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352