5 tips til smart oppbevaring på badet

Ta en ryddesjau og kast det du ikke har bruk for

0
ANNONSE

Få en innbydende og oversiktlig start på dagen med smarte oppbevaringsløsninger på badet! Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle.

Med kurver, skuffeinndelere og andre smarte løsninger kan du sørge for at du alltid har et ryddig og oversiktlig baderom – så slipper du å bruke tid på få finne frem i rotete skuffer!

Det første først
Start gjerne med en skikkelig ryddesjau. Du er garantert ikke alene om å finne krukker og tuber med ymse innhold som har gått ut på dato. Sprikende tannbørster som har gjort sitt, parfymeflakonger som har blitt oppbevart i et for varmt miljø, og tynnslitte håndklær.

Det er utrolig hva som samler seg i badets skuffer og skap over tid, og jakter du på en ryddigere tilværelse, er nådeløs kasting og smart gjenbruk en god start. De slitne håndklærne kan med fordel gjenbrukes som vaskefiller, og vakre parfymeflasker kan få nytt liv i vinduskarmen. Kanskje med en blomsterspire i seg?

1 få orden i sakene
Med skuffeinndelere i forskjellige størrelser er det enkelt å ha oversikt og holde orden. På den måten kan både sminkekoster, hårstrikker, barbermaskiner og annet få sin faste plass, og du slipper å irritere deg over rotete og uoversiktlige skuffer!

Saken fortsetter under bildene

Orden i sakene: Få full oversikt med smart skuffeinndeling. | Baderomsinnredning fra Dansani.
Romslig skuff: Hvis du går for et ekstra høyt servantskap får du plass til litt oppbevaring i nederste skuff – det gir for eksempel oppbevaringsmuligheter til høye flasker. | Baderomsinnredning fra Dansani.
Sett småtingene i system med disse lekre eskene i eik fra Dansani. Eskene har holdere i metall som passer perfekt til organisering av koster, sminke eller andre småting.

2 utnytt veggplassen
Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å holde rent.

Saken fortsetter under bildet

Skap mer plass: Frigi nyttig gulvplass med et høyskap. Med det store utvalget av fleksible side– og høyskap, er det enkelt å legge til oppbevaringsplass – og en personlig touch – til baderommet. Velg skittentøykurver, flettede kurver og esker i stabile materialer som enkelt kan tas ut og flyttes rundt. | Høyskap fra Dansani.
Oppbevaring i høyden: Har du et lite bad kan det være smart å utnytte plassen over toalettet til å få mer skapplass og oppbevaring på badet. | Inzo baderomsmøbler fra Dansani

3 velg møbler og tilbehør som er fleksible
Vær kreativ, og prøv å tenke litt nytt, slik at du får utnyttet hulrom eller dødplass på badet. Det kan være lurt å finne møbler som kan brukes på flere måter, på den måten kan du mikse og matche for å skape ditt helt egne uttrykk.

Saken fortsetter under bildet

Opptimal oppbevaring med skråtak: selv om du har skråtak finnes det muligheter. Du kan for eksempel utnytte plassen med en stor skjenk. Kombiner flere skuffemoduler med en benkeplate, så får du en praktisk og fin vegg-til-vegg-løsning. | Dansani Inzo baderomsmøbel.
Sminkekrok: Med en lang benkeplate kan du få en fin sminkeplass på badet. | Dansani Inzo baderomsmøbel.
Praktisk og stilsikker: Hylle til oppbevaring, håndklestang – eller kanskje begge deler? De avtakbare glasshyllene gjør denne hyllen fra YOU-serien fra Dansani til et praktisk og stilsikkert innslag på baderommet.
Mobil håndkleholder: Den unike håndkleholderen Mobile fra Dansani, er som navnet tilsier, enkel å flytte rundt. Bruk den som håndkleholder eller ta den med inn på soverommet som et ekstra klesstativ.

4 smart oppbevaring til dusjen
Lei av å se på flaskene med sjampo og såpe når du står i dusjen? Det finnes smarte og stilige løsninger for dusjoppbevaring, som gir deg en harmonisk og velordnet dusjopplevelse – og som skjuler mer enn de viser.

Saken fortsetter under bildet

Med skapene NEST og CASE fra INR holder du flaskene godt skjult, på veggen i eller utenfor dusjen. Vipp ut den frostede døren, og hent ut produktene du trenger – når du trenger dem. Dessuten er de lette å montere, da skapene leveres med systemet INR “Borefri”. På den måten slipper du å bore hull i flisene.

5 ute av syne – ute av sinn
Veloverveid tilbehør som gjør hverdagen på badet litt enklere, og vakrere. Bak enhver fasade kan det skjule seg høy funksjonalitet. Med integrert stikkontakt i baderomsmøblene kan du flytte hårføneren, barbermaskinen og den elektriske tannbørsten ned i en skuff eller inn i et skap.

Saken fortsetter under bildet

Få strømmen der du trenger den: Gjem bort hårføneren i skuffen. Stikkontakt gjør at den er klar til bruk på null komma niks. | Baderomsmøbel fra Dansani.
Gjem bort skittentøyet: Praktisk skittentøykurv med uttrekk skjult i høyskapene fra Dansani.

Spør oss
På jakt etter smarte oppbevaringsløsninger på badet? Se et stort utvalg av tilbehør til badet her. Ta kontakt med oss på Facebook eller ta turen innom en av våre Bademiljø-butikker, så hjelper vi deg med å finne smarte og praktiske oppbevaringsløsninger til badet. Følg oss gjerne på Instagram for mer baderomsinspirasjon.

Kilde: Bademiljø

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352