Baderomsmøbler som passer til små bad

Ikke la manglende kvadratmeter stå i veien for drømmebadet. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad.

0
ANNONSE

Ikke la manglende kvadratmeter stå i veien for drømmebadet. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad.

Alle som har lite bad vet at det handler om å utnytte hver kvadratmeter på best mulig måte. Samtidig vil du skape et bad som inviterer til en god start på dagen, og ikke minst – skape et rom som fungerer i en hektisk hverdag.

Velg derfor baderomsmøbler som er spesielt tilpasset små bad, og ikke vær redd for å spørre om hjelp til å tegne opp løsningen du ser for deg. Det gjelder både om du vil se på muligheter for å forbedre eksisterende planløsning, eller om du skal bygge nytt.

Her er fire møbelserier som passer perfekt inn på små bad!

Saken fortsetter under bildet

Utnytt plassen: Når du har lite bad handler alt om å utnytte plassen godt. Hva med å fylle veggen over toalettet med et praktisk speilskap?

Element Smal: Spesialdesignet for små bad (nå ny og bedre!)
Baderomsmøblene i serien «Smal» fra Element er som navnet tilsier spesialdesignet for små bad. Faktisk er servantskapet i møbelpakken 3-i-1 kun 24,3 cm dypt! Da sparer du raskt noen ekstra centimeter på badet.

Smal-serien ble relansert i 2020. Skuffene har blitt høyere for å få mer plass til oppbevaring, og du kan velge mellom enda flere løsninger for speil. Hva med et ovalt eller rundt speil, eller et praktisk speilskap?  I tillegg kan du nå få møblene i trend-fargen matt blåsort, og velge mellom en klassisk vask eller en trendy bolleservant.

Vannsøl er et vanlig problem med små vasker, og for å unngå dette buer den nye vasken i møbelpakken 3-i-1 litt utover.

Saken fortsetter under bildet

Perfekt for små bad: Med møbler fra Element Smal får du mer plass i skuffene, uten at det går på bekostning av plassen du har til rådighet.

Element Mix & Match: Velg møbler etter hvor stor plass du har
Med Mix & Match-serien kan du se bort fra alle regler om at servanter må være midtstilt på benkeplaten, og at det må være symmetri i valg av skuffer. I stedet kan du sette sammen ulike moduler slik det passer deg og plassen du har til rådighet.

Element Mix&Match Møbelpakke
Mix og Match er en unik møbelserie, utviklet av Comfort slik at du kan designe ditt eget baderomsmøbel slik du vil

Her får du blant annet underskap som er så lite som 40 cm bredt, og ulike løsninger som gjør at du kan utnytte plassen maksimalt. Har du for eksempel bad med skråtak, kan du forlenge benkeplaten slik at du får mest mulig oppbevaringsplass. Kombinerer du underskapet med et speilskap, stjeler du enkelt litt ekstra plass.

 

 

Fleksibel løsning: Mix & Match-serien fra Element kan tilpasses etter hvor stort bad du har. Her med sidestilt servant og servantskap som er 40 cm bredt.

Dansani You: Sett sammen ditt drømmebad

Saken fortsetter under bildet

Finn din kombinasjon: You-serien fra Dansani kommer i et stort utvalg farger, størrelser og løsning for vask, speil og lys.

You-serien til danske Dansani er utviklet for at du ikke skal måtte velge mellom design og praktiske løsninger. Resultatet er en møbelserie med servantskap hvor du kan velge i bredder fra 40 cm til 120 cm, med et stort utvalg av ulike farger på både skap og håndtak og løsninger for vask, speil og lys.

Tips! Hylle for oppbevaring, eller for å stille ut planter og smykkeskrin?

I You-serien finner du denne praktiske og fine hyllen med fleksible glassplater som du kan løfte av. Du bestemmer altså selv om du vil ha en hylle med to plater, eller en hylle hvor du kan oppbevare høyere ting som hårspray eller sjampo, eller kanskje dekorative magasiner? Hyllen fungerer også som håndklestativ.

Praktisk og dekorativ: Fleksibel hylle fra Dansani sin serie «You».

Dansani Inzo: Lar deg utnytte veggplassen

Serien Inzo fra den danske møbelprodusenten Dansani gir deg med lite baderom flere kreative muligheter for oppbevaring. Hva med å fylle veggen over toalettet med et praktisk speilskap?

I serien Dansani Inzo kan du velge møbler helt ned i 40 cm bredde og 27 cm dybde.

Saken fortsetter under bildet

Stilrent og praktisk: Baderomsmøblene fra Inzo-serien til Dansani lar deg skape et lyst drømmebad med flere praktiske løsninger.
Små hyller som kan henges opp i ulike høyder: Perfekt for oppbevaring av tannbørste og bodylotion, eller for å vise frem planter eller andre småting.

Vil du se nærmere på utvalget av baderomsmøbler til små bad, eller ønsker du tips og råd om hvilke løsninger som passer best hos deg? Snakk med oss i en av våre butikker! Om du ønsker det, monterer vi også de nye baderomsmøblene for deg.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352