Mudin er livredderen

Mudin er livredderen for tette rør i vasken og dusjen

0
ANNONSE

Slik kan Mudin være en livredder når uhellet er ute.
Har du opplevd at vannet ikke renner slik det skal i vasken på badet, kjøkkenet eller i dusjen? Det kan skyldes tette rør. Dette oppstår ofte gradvis, og over lang tid.

– For å unngå tette rør, bør du enkelt og greit unngå å helle fett, matrester, våtservietter og andre sanitærprodukter i avløpet, forteller Hanne Skjemstad, fagansvarlig for Comfort-butikkene.

Slik fungerer Mudin som avløpsåpner
Dersom uhellet er ute og sluket er tett av hår, fett og smuss, vil en avløpsåpner som Mudin kunne løse problemet.

Mudin smører rørene og forhindrer tiltetning – samtidig som den dreper illeluktende bakterier.

– Mudin trenger gjennom vann, bryter ned og renser biologisk avleiring i rør, som blant annet fett, mat, hud, hår og såperester. I motsetning til mange lignende produkter, er den også skånsom mot både plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt stål og gummi, forteller Hanne.

Ved delvis tett avløp, gjør du følgende:
Tilsett ca. 2,5 dl Mudin, la det virke i 15 minutter og skyll med varmt vann, gjerne kokende.

Ved helt tett avløp, gjør du følgende:
Tilsett ca. 5 dl Mudin, la det virke i minimum 30 minutter – gjerne over natten. Skyll med varmt/kokende vann.

Husk at selv om avløpsåpneren er luktfri, så er den veldig sterk. Vær forsiktig når du bruker produktet.

Slik vedlikeholder du rørene
Ofte er det fett og matrester som skaper avleiringer på innsiden av rørene, noe som til slutt kan ende i en propp som tetter fullstendig. Større ting som sanitærprodukter kan også settes seg fast og tette.

– For å unngå store lekkasjer og kostbare skader, anbefaler rørleggerne våre jevnlig vedlikehold. Du kan bruke Mudin for vedlikehold, eller bestille en serviceavtale hos en av rørleggerne våre. Innimellom bør du også rense sluket i dusjen og fjerne hår og såperester som har samlet seg, forteller Hanne.

I 2016 vant Mudin avløpsåpner «Best i test» hos TV2 Hjelper Deg. Flere avløpsåpnere ble testet på en blanding av fett fra avløpsrør, fett fra kjøkkenvasken, hårrester, tannkrem, såpe og smør. Mudin var klart det beste alternativet.

Mudin finner du i alle våre Comfort-butikker! Finn din nærmeste butikk her.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352