Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Høstnyheter fra Duravit - DittBad

Annonsørinnhold

Høstnyheter fra Duravit

Denne treenigheten av komplementære nyanser passer perfekt til det klare og kjølige halvåret vi nå går i møte. Legg til detaljer i form av matchende overflater og gi rommet varme med møbler i tre – slik blir denne vinterlige stilen en tidløs favoritt.

Med de nye lyse og mørke stilverdener setter Duravits nye serier Happy D.2 Plus, Viu/XViu og X Base standard for det tidløse baderomsinteriøret. I kombinasjon med den nye tilbehørsserien Starck T og dens organiske former, kan du med Duravits produkter perfeksjonere ditt komplette baderom.
1. Høyskap, XViu fra Duravit, fra 16.910 NOK
2. Svart såpeskål, Starck T fra Duravit, 1.510 NOK
3. Speil med lys, Happy D.2 Plus fra Duravit, fra 24.375 NOK
4. Håndkleknagg og såpeskål i krom, Starck T fra Duravit, fra 385 NOK
5. Frittstående badekar, XViu fra Duravit, fra 60.000 NOK
6. Servant og skap, X Base fra Duravit, fra 10.695 NOK
7. Håndklering i krom, Starck T fra Duravit, 1.250 NOK
8. Bolleservant, Happy D.2 Plus fra Duravit, fra 8.175 NOK

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com