Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Senk tempoet og finn roen i et varmt karbad - DittBad

Annonsørinnhold

Senk tempoet og finn roen i et varmt karbad

Det finnes dager der man virkelig har behov for å skjemmes litt bort. Dager hvor tempoet må senkes, og roen finnes. På slike dager er det spesielt godt å ha innredet baderommet med et badekar.

Steng kulden ute og skap en lun oase av velvære og avslapning i et badekar som passer til stilen, størrelsen og behovet på nettopp ditt bad. Duravit produserer badekar i en mengde ulike design, størrelser og former.

Foretrekker man et lett uttrykk, som kan passe inn på både minimalistiske og Art Deco-inspirerte baderom, kan man se nærmere på XViu-badekaret, hvor en særegen metallramme rammer inn et renlinjet badekar. Den ovale skjønnheten Luv, formgitt av Cecilie Manz, passer perfekt inn på baderom med et snev av det bohemske med sine enkle, myke former.

Skal linjene og vinklene være rette, er det frittstående Vero Air og det nye innbyggingskaret D-Neo gode valg. Badekaret Cape Cod, formgitt av Philippe Starck, fåes i flere størrelser – bl.a. en ny «petit»-versjon, som passer perfekt til mindre bad. Er man på jakt etter futuristiske former, er det frittstående badekaret DuraSquare et spennende alternativ, mens gjennomførte, organiske linjer er å finne i Philippe Starcks nye runde White Tulip-badekar.

1. Badekar XViu, 180 x 80 cm, 72.582 kr.
2. Badekar Luv, hjørnemodell, 185 x 95 cm, 51.188 kr.
3. Badekar Vero Air, 180 x 80 cm, 64.360 kr.
4. Badekar D-Neo, innbygging, 180 x 80 cm, fra 7.275 kr.
5. Cape Cod badekar, 165 x 78 cm, 59.175 kr.
6. Frittstående badekar DuraSquare, 185 x 85 cm, 68.350 kr.
7. Rundt badekar White Tulip, Ø 140 cm, 67.375 kr.

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com