Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Bli inspirert - DittBad

Annonsørinnhold

Bli inspirert

Trender kommer like raskt som de forsvinner, men noen enkle grep på fargefronten gir en helt annen dimensjon og tidløshet. Naturlig nok, tenker du at det er rimeligere å skifte fargen på en eller flere vegger enn hele interiøret.

COMO har vist seg som en ubetinget suksess hvor det modulbaserte skroget kombinert med stor variasjon på visuell design gjennom profil, farger og strukturer gir uendelige muligheter. Vi har med dette utfordret trendene med møbelserien COMO.

Møbelserien FORMIA med sine elegante og stramme linjer, gir økt romfølelse og vil stå i stilig kontrast til enhver trendy farge på veggene rundt.

Her på våre internettsider vil du finne mange flotte produkter til badet – stort eller lite. La deg inspirere…, og du – Se alle våre spennende nyheter for 2020!

Investering i fremtiden
Det å fornye badet er for mange en stor investering og et stort innhugg i lommeboken.

Nor Innredning AS (etablert 2000) står bak design/utvikling av varemerket Scala Bad. Vi er importør og grossist av baderomsmøbler, dusjløsninger, badekar og porselen.
Våre produkter selges KUN gjennom registrerte forhandlere.

Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad, å sette fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet. Og, ikke minst til riktig pris!

Vi er opptatt av deg! Vår fremtid avhenger av at du er fornøyd.

Vi i Scala Bad designer våre egne produkter med unike løsninger! Det er gjerne ved kjøkkenbordet på Scala Bad AS våre ideer og designløsninger ser dagens lys for første gang. Designteamet tegner og utvikler produktene fra A-Å. Vår inspirasjon kommer fra designets hjemland Italia, hvor eleganse og funksjonalitet går hånd i hånd. Det å være importør, designer og utvikler av baderomsmøbler, speil, speilskap, servanter og badekar krever god innsikt og forståelse av kundenes ønsker og behov. Det å forstå kunden er, og har alltid vært et overordnet mål. Vi kaller det en investering i fremtiden med form og funksjonalitet! Det å fornye badet er for mange en stor investering og et innhogg i lommeboken. Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad, å sette fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet. Og ikke minst til riktig pris! Vi er opptatt av deg! Vår fremtid avhenger av at du er fornøyd! Vi ligger sentral beliggende for hele Østlandet – på Åros i Asker Kommune og er lett tilgjengelig for all transport av varer herfra og ut i vårt langstrakte land. Med vårt nye kontor og lager-/ logistikk bygg på Røyken Næringspark er vi godt rustet for fremtiden og gleder oss til utviklingen videre sammen med dere!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com