Nå kan du tegne både fliser og baderomsinnredning

Finn flisene og baderomsinnredningen og tegne ditt nye bad med et enkelt og gratis tegneprogram. Slik tegner og planlegger du drømmebadet – trinn for trinn.
Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på.

Visste du at du jevnlig burde vedlikeholde varmtvannsberederen?

Foreta jevnlig vedlikehold for å sikre at baderommet ditt holder seg fint i mange år. Baderingen gir deg noen gode tips til hvordan du får ditt bad til å holde seg penere og varer lenger!

Det vil alltid være behov for god ventilasjon på badet.

Baderommet er blant de mest kostbare rommene å pusse opp i boligen, og derfor er det smart å ha en plan for gjennomføringen. Her får du 10 tips fra VB til hva du bør tenke gjennom før du planlegger et nytt bad.

Har du et lite bad - Se hvordan man oppgraderte badet på en to tre

Innredning og oppgradering av et lite bad kan være en utfordrende med tanke på plass, men det trenger ikke koste skjorta å oppgradere badet.

Det beste er naturligvis å handle FØR røret blir tett. Ha som rutine å rense sluk med jevne mellomrom, det setter seg hår og såperester som med tiden tetter røret.
I Vik i Sogn ligger Linn Bad, en av to helnorske produsenter av baderomsmøbler. Vi tok kontakt med markedssjef Linn Grønningen, som selskapet faktisk er oppkalt etter, for å høre hvilke trender som gjelder på badet for tiden.
Med økte strømpriser og utfordringer i strømnettet, er vi nødt til å varme opp vannet på en mer energieffektiv måte. OSO Charge bidrar til redusert energikostnad og økt fleksibilitet.

Blått skaper en lun og deilig atmosfære

Blåtonene har for alvor inntatt interiøret i norske hjem, og nå har de også funnet veien inn på badet.

Smartstyring på hytta

En varmtvannsbereder har en gjennomsnittlig levetid på 15-20 år. Men det kan fortsatt lønne seg å oppgradere dersom berederen din ikke er fullt så gammel - nyere modeller har nemlig mer effektiv isolering og bruker derfor mindre energi på å opprettholde varmen i tanken.
En lekker løsning som gir deg muligheten til å velge store fliser. Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt.

Vannbåren gulvvarme for både nybygg og rehabilitering

Er du redd for at det kan bli en omfattende prosess å installere vannbåren gulvvarme i ny eller eksisterende bolig? Det er ikke noe å bekymre seg for. Det finnes ulike løsninger for alle typer bygg og behov.

Du kan legge membraen selv

Vurderer du å pusse opp badet i 2022? Å renovere badet kan være en fantastisk opplevelse, men det krever god planlegging. Det er mange praktiske fallgruver ved oppussing av bad, men de er heldigvis enkle å unngå hvis du vet om dem på forhånd.

Smart varmestyring

Skal du bygge nytt eller oppgradere eksisterende bolig og ønsker en energifleksibel varmeløsning med valgmuligheter? Ja, da er vannbåren gulvvarme noe for deg.
Teknologiske løsninger til bad og kjøkken er noe norske forbrukere kjenner fra offentlige rom, men ikke alle forbrukere tenker over fordelene det kan gi dem i eget hjem.
Et interiør med ekte og naturlige produkter som er behagelige for kropp og sinn er nærliggende i dette stilbildet som gir den organiske følelsen.

Finn den baderomsbelysning som passer dine behov

Er det litt mørk på badet? Eller er det altfor lyst hele tiden? Hvis du følger disse tipsene får du et baderom som både er funksjonelt og stemningsfullt.

Velvære på badet blir stadig viktigere

Forbrukere tar mer og mer en aktiv rolle når det gjelder valg av baderomsdesign enn de gjorde tidligere. Samtidig har badet blitt til et av de viktigste oppholdsrommene i hjemmene våres.
Det er gjerne på kontorets “kjøkkenbord” i Drammen våre idéer og designløsninger ser dagens lys for første gang. Vår inspirasjon kommer fra “designets” hjemland Italia, hvor eleganse og funksjon går hånd i hånd.

Innred badet med naturmaterialer

Å renovere et bad fra grunnen av kan bli et omfattende prosjekt. Men det finnes små knep – både praktiske og estetiske – som kan gi livet på badet et stort løft.

Velg fliser som får rommet til å se større ut

Når badet er trangt, er det viktig å utnytte hver eneste kvadratmeter effektivt. Her er ekspertenes fem beste tips!

De har kunder som har hatt baderomsmøbler fra Fossbad i over 40 år

Visste du at baderomsmøbler fra Fossbad blir produsert i Norge? Det er ikke bare bra for miljøet, det er også bra for å bevare norske arbeidsplasser.
En fin innredningsdetalj eller bedre lys? Med en eller flere pendler får du begge deler. Ulike lyskilder i pendelen betyr at du kan variere både utseende og lys.
Er badet ditt litt utdatert? Har kranen din sett bedre dager? Totalrenovering er dyrt, tidkrevende og upraktisk. Her er fem enkle oppgraderinger du kan gjøre for en brøkdel av prisen for en totalrenovering.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com