Mye å spare på å velge riktig dusj

Dersom du tenker på å kjøpe en ny dusj er det et par ting du bør være oppmerksom på. Her får du fem gode tips om hva du bør se etter slik at du slipper unødvendige hull i veggen og feilkjøp, og samtidig finner det mest miljøvennlige valget.
Baderommet skal by på et etterlengtet pusterom i en hektisk hverdag, og dusjen er stedet for individuell ro og avslapning. Dette gjenspeiles også i dagens baderomsinnredning, som kombinerer bærekraftig design med moderne funksjonalitet.

Våtromstapet og maling blir mer og mer benyttet.

-Det hentes stadig mer inspirasjon fra hotell-bad, for hotellene har vært flinke til å lage bad der stikkordene er komfort og luksus, sier interiørarkitekt, Monica Marie David-Andersen hos Ramsøskar Interiørarkitekter i Oslo.

TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser

– Å designe ting som er viktige og en del av vårt daglige liv, der de ikke forstyrrer underbevisstheten, var det som gjorde det ekstra attraktivt å kunne designe TECEvelvet, sier den prisbelønte designeren Konstantin Grcic.
På Mittanbud legges det årlig ut 7000 jobber om helrenovering av bad. – Det handler om å gjøre skikkelig arbeid, sier badebygger Kamil Giermach.
LK Minikretsventil RTB er laget for å styre mindre gulvvarmesystemer, opp til 10m2, som legges i betong eller avrettingsmasse. Perfekt for en jevn og kontrollert gulvvarme på mindre arealer og sammen med LK Installasjonsskap RTB kan du enkelt skjule installasjonen i veggen.
Svenske INR lager møbler med livsløpsstandard. I fjor ble det omsetningsrekord.
hansgrohe WallStoris er et fleksibelt oppbevaringssystem som skaper stilig orden på baderommet med mange kombinasjonsalternativer.

Den nye usynlige favoritten

I dag finnes det svært praktiske, usynlige eller til og med skulpturelle løsninger for å skjule selve dusjområdet. La deg inspirere av tre ulike løsninger i forskjellig stil.

Tåkegrønne toner og en duft av tre

Sanselig og naturnært. Det er følelsen som preger Vedums nyheter til badet for 2022, når treet kommer inn på badet sammen med toner av tåkegrønt og rosa. Til årets lansering har den svenske innredningsaktøren også lagt ekstra søkelys på å utvikle det eksisterende sortimentet.
Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på.

Samarbeid med prisvinnende hyttebygger

Geberit har inngått et samarbeid med Knut Eivind Birkeland som har bygget en ny og spennende utleiehytte i Lyngdal. Geberit har levert dusjtoalett, sluk og vask til badet på den nye luksuriøse hytten, som allerede har blitt populær blant norske kjendiser og influencere.

Vi har skapt et produkt verden har bruk for

Endelig er lang tids utvikling og testperioder over. Kommende uke rulles Høiax Connected ut i markedet, som løfter den tradisjonelle, statiske varmtvannstanken opp i skyen og gjør den til et smart energilager i boligen.

D-Neos allsidighet illustreres godt av seriens utvalg servanter

En av de helt store nyhetene fra Duravit i 2021 er den allsidige, men samtidig, enkle serien D-Neo, som er formgitt av den belgiske designeren Bertrand Lejoly.
En lekker løsning som gir deg muligheten til å velge store fliser. Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt.
Ny undersøkelse viser at det fremdeles er tabu å gjøre nummer to. Til tross for at vi alle har samme behov, velger over halvparten av oss å la være å gå på do i enkelt situasjoner fordi vi synes det er pinlig.

AddStoris kommer i seks forskjellige overflater

Den nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe fullender harmonien på baderommet med tidløs design og valget mellom seks overflatefarger.

Renova er spesialtilpasset ulike baderomsbehov

Geberit lanserer nå den nye baderomsserien Renova, bestående av servanter, møbler og toaletter som er spesialtilpasset ulike baderomsbehov. Med alt tilgjengelig i én serie blir det enklere å planlegge ditt neste prosjekt.
Teknologiske løsninger til bad og kjøkken er noe norske forbrukere kjenner fra offentlige rom, men ikke alle forbrukere tenker over fordelene det kan gi dem i eget hjem.

Når vi mikser fargene våre, starter vi fra et tidløst design som vil tiltrekke

Med inspirasjon fra proffene forener denne produktserien skandinavisk design med svensk ingeniørkunst. Kombinasjonen av høy kvalitet, sober design og herlig komfort gjør den til den ultimate serien.

Geberit ONE kan høydejusteres flere år etter montering

Det nye vegghengte toalettet Geberit ONE kan høydejusteres flere år etter montering – uten at veggen trenger å åpnes opp.

Tenk deg om før du benytter ulovlig arbeidskraft

Bøter i størrelsesorden 50.000 til 300.000 kroner og inndragninger av verdier på oppunder 300.000 kroner. Det er resultatet av Øst politidistrikts fokus på bruk av ulovlig arbeidskraft, skriver Romerikes Blad.
Rørleggerkjedens digitale satsing startet for alvor i 2019 og tas nå enda et skritt videre. De nye nettsidene er utarbeidet i tråd med kundenes nye forbrukervaner og forventninger, med fokus på brukervennlighet og forståelse.
I Norge er tilgangen til ferskvann nesten ubegrenset. Det kan se ut til at dette har gjort nordmenn bortskjemte og uforsiktige hva gjelder vannforbruk.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com