En solfylt oase for velvære på ni kvadratmeter

I dette innredningseksempelet fra hansgrohe, ble det gamle baderommet i loftsetasjen grunnleggende renovert og gjennomgikk en real foryngelseskur. Som et resultat har rommet med skråtak blitt forvandlet til et lyst og moderne drømmebad.
Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på.

Høy trivsel på et bad fra Geberit

Etter mange år som langrennsløper kan Anders Aukland stolt vise frem gull fra både OL og VM. Nå ønsker han å dele sine erfaringer med hvordan miljøet og omgivelsene han omgås i påvirker hans evne til å trene og restituere på best mulig måte.

For min del er vasken og dusjhodet de to absolutte favorittene

Familien Nordbom-Strand fra Manstad, har valgt dramtiske toner og dype farger til sitt drømmebad. De valgte å mykne opp Betonmetal flisene med grønne planter og luksuriøse kobberdetaljer fra Gessi, for å skape den perfekte atmosfæren på badet.

Flisene ser ut som treverk

Det var med langsiktighet i tankene at Marte Fladval og ektemannen kjøpte eneboligen i hjemkommunen Mo i Rana. Da badet skulle pusses opp ble derfor ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Lines gamle bad var en kilde til frustrasjon i hverdagen. I samarbeid med Comfort på Askøy la hun og samboeren en plan for familiens drømmebad.
Dusjkabinett, dusjhjørne eller dusjnisje? Velg en dusjløsning som er skreddersydd for dine behov. Få inspirasjon her!
En ny dusjvegg eller et nytt moderne dusjkabinettet kan gi et forfriskende, nytt utseende til badet ditt. I tillegg har det stor innvirkning på komforten av dusjrutinen din.

Clean & Shine rengjøringsmiddel

Gumminalen er dusjens beste venn, og gir glassklare dusjvegger uten sterke midler. Hvis du fjerner vannet med en gumminal etter hver dusj, fester ikke kalken seg.

Med innfellbare dører skapes det mer plass på badet

I mange baderom finnes det vindu der en skulle hatt en hjørnedusj, og kan gjøre valget av plassering til dusjløsning noe begrenset.
En lekker løsning som gir deg muligheten til å velge store fliser. Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt.

Med hjelp fra Comfort fant de det de lette etter

Sunniva og samboeren lot inspirasjonen lede dem når de skulle lage drømmebadet. Med hjelp fra Comfort fant de det de lette etter, og resultatet ble et bad noe utenom det vanlige.

Utnytt takhøyden på små bad

Ingen liker liten plass og trange rom. Men bruker du litt tid på planlegging, kan du gjøre et lite bad både praktisk og brukervennlig – og det med enkle grep. Her får du inspirasjon til små bad!

Du kan velge klassisk eller moderne stil

Skreddersy badet ditt etter dine ønsker! INR gir deg mulighet til å lage drømmebadet, med kvalitet i hver minste detalj.
Teknologiske løsninger til bad og kjøkken er noe norske forbrukere kjenner fra offentlige rom, men ikke alle forbrukere tenker over fordelene det kan gi dem i eget hjem.
Da Tora og Morten skulle bygge drømmebadet kontaktet de Comfort Badhuset. Badet deres er et bevis på hva som er mulig når man lar seg inspirere, og tør å følge drømmene.

Skreddersydd og tilpasset dine behov

Et stilrent dusjkabinett er et naturlig valg ved oppussing av badet. Vi hjelper deg å velge den riktige modellen for dine behov, samt tar deg gjennom årets trender.

Slik skaper du stilen

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst baderom. Her viser Korsbakken Bad hvordan du kan kombinere den klassiske stilen med fargevalg, overflater og tilbehør.
Det er gjerne på kontorets “kjøkkenbord” i Drammen våre idéer og designløsninger ser dagens lys for første gang. Vår inspirasjon kommer fra “designets” hjemland Italia, hvor eleganse og funksjon går hånd i hånd.

Finn den beste dusjløsningen for dine behov

Er du ute etter å bytte ut det gamle dusjsystemet med en mer moderne stil, eller vil du bare oppdatere dusjhodet med de nyeste funksjonene på markedet? Vi blir altfor ofte overveldet av valgmulighetene som er tilgjengelige.

Et rom for alle døgnets tider

Hvis du bor midt i storbyens kjas og mas, kan et sted der du når som helst kan ta en velfortjent pause og bruke tid på ditt eget velvære, være svært etterlengtet. La det nye badet bli en privat sfære der du kan fylle batteriene og slappe av, og la det speile din personlighet så langt som mulig.

Kø på badet

Trendbad – Baderommet til Anna er bygd for flerbruk På dette baderommet kan flere personer boltre seg samtidig – på få kvadratmeter.
Velg detaljer med omsorg. Ikke minst når det kommer til oppbevaring til baderommet. Med planlagte og smart oppbevaring skaper du orden og oversikt for dine hygienartikler, sminke og andre småprodukter.
De hadde et usedvanlig ønske for våtrommet. En 3,3 m2 stor, ugjennomsiktig dusjvegg holdt i hvitgrønn farge. DUSCHOLUX tok utfordringen og fant fram til en løsning.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com