Sats på myke håndklær, gode duftlys og luksuriøse spaprodukter.

Da Nina og familien hennes flyttet inn i villaen i Löddeköpinge, var huset bare fire år gammelt, men fortsatt som et tomt skall uten hverken dusjvegger eller hyller og skuffer i garderobene.
Baderommet skal by på et etterlengtet pusterom i en hektisk hverdag, og dusjen er stedet for individuell ro og avslapning. Dette gjenspeiles også i dagens baderomsinnredning, som kombinerer bærekraftig design med moderne funksjonalitet.

Våtromstapet og maling blir mer og mer benyttet.

-Det hentes stadig mer inspirasjon fra hotell-bad, for hotellene har vært flinke til å lage bad der stikkordene er komfort og luksus, sier interiørarkitekt, Monica Marie David-Andersen hos Ramsøskar Interiørarkitekter i Oslo.

Oppgraderte drømmebad med flis på flis

Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, har badet til Vegard Aulie og Anette Hallén blitt forvandlet til et lyst og moderne fristed. Ved å legge flis på flis, står rommet nå i stil til resten av familiens tidsriktige bolig på Stabekk.

Høiax Connected har innebygget Legionellaprogram

Reduserer du temperaturen på varmtvannsberederen, øker du risikoen for oppblomstring av legionella.

Mikrosement på badet er blitt utrolig populært. Noen ønsker å legge mikrosement oppå gamle fliser, mens andre totalrenoverer eller bygger opp nye bad med mikrosement.
Hvordan innreder man egentlig et smalt baderom på best mulig måte? Den smale formen kan føles utfordrende, men det finnes gode muligheter til å skape et herlig bad for maks nytelse – kanskje fler enn du først ante.
Visste du at oppvarming av varmtvann utgjør en stor del av strømforbruket ditt? Nå kan du endelig bytte ut den gamle varmtvannsberederen med denne nyheten; Høiax CONNECTED og spare strøm!

Nå kan du tegne både fliser og baderomsinnredning

Finn flisene og baderomsinnredningen og tegne ditt nye bad med et enkelt og gratis tegneprogram. Slik tegner og planlegger du drømmebadet – trinn for trinn.

Visste du at du jevnlig burde vedlikeholde varmtvannsberederen?

Foreta jevnlig vedlikehold for å sikre at baderommet ditt holder seg fint i mange år. Baderingen gir deg noen gode tips til hvordan du får ditt bad til å holde seg penere og varer lenger!
Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på.

Det vil alltid være behov for god ventilasjon på badet.

Baderommet er blant de mest kostbare rommene å pusse opp i boligen, og derfor er det smart å ha en plan for gjennomføringen. Her får du 10 tips fra VB til hva du bør tenke gjennom før du planlegger et nytt bad.

Har du et lite bad - Se hvordan man oppgraderte badet på en to tre

Innredning og oppgradering av et lite bad kan være en utfordrende med tanke på plass, men det trenger ikke koste skjorta å oppgradere badet.

Best i test av TV2 hjelper deg

Det beste er naturligvis å handle FØR røret blir tett. Ha som rutine å rense sluk med jevne mellomrom, det setter seg hår og såperester som med tiden tetter røret.
En lekker løsning som gir deg muligheten til å velge store fliser. Du skal trives på badet. Stedet der man både begynner og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt.
I Vik i Sogn ligger Linn Bad, en av to helnorske produsenter av baderomsmøbler. Vi tok kontakt med markedssjef Linn Grønningen, som selskapet faktisk er oppkalt etter, for å høre hvilke trender som gjelder på badet for tiden.

Smart styring med OSO Charge

Med økte strømpriser og utfordringer i strømnettet, er vi nødt til å varme opp vannet på en mer energieffektiv måte. OSO Charge bidrar til redusert energikostnad og økt fleksibilitet.

Blått skaper en lun og deilig atmosfære

Blåtonene har for alvor inntatt interiøret i norske hjem, og nå har de også funnet veien inn på badet.
Teknologiske løsninger til bad og kjøkken er noe norske forbrukere kjenner fra offentlige rom, men ikke alle forbrukere tenker over fordelene det kan gi dem i eget hjem.

Smartstyring på hytta

En varmtvannsbereder har en gjennomsnittlig levetid på 15-20 år. Men det kan fortsatt lønne seg å oppgradere dersom berederen din ikke er fullt så gammel - nyere modeller har nemlig mer effektiv isolering og bruker derfor mindre energi på å opprettholde varmen i tanken.

Vannbåren gulvvarme for både nybygg og rehabilitering

Er du redd for at det kan bli en omfattende prosess å installere vannbåren gulvvarme i ny eller eksisterende bolig? Det er ikke noe å bekymre seg for. Det finnes ulike løsninger for alle typer bygg og behov.

Du kan legge membraen selv

Vurderer du å pusse opp badet i 2022? Å renovere badet kan være en fantastisk opplevelse, men det krever god planlegging. Det er mange praktiske fallgruver ved oppussing av bad, men de er heldigvis enkle å unngå hvis du vet om dem på forhånd.
Skal du bygge nytt eller oppgradere eksisterende bolig og ønsker en energifleksibel varmeløsning med valgmuligheter? Ja, da er vannbåren gulvvarme noe for deg.
Et interiør med ekte og naturlige produkter som er behagelige for kropp og sinn er nærliggende i dette stilbildet som gir den organiske følelsen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com