Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Designsluk i gulv - DittBad

Annonsørinnhold

Designsluk i gulv

Teknologien, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelig som våre standard gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til din personlige stil. Plasser gulvsluket i henhold til dine egne behov. Purus designsluk gir unike muligheter for økt tilfredshet.

Må det være slik at sluket er rundt og ligger i midten av gulvet? Et sluk er et sluk og dets viktigste oppgave vil alltid være å avlede vannet på tryggest mulig måte.
Purus Line og Corner kan plasseres ved siden av veggen som gir flere muligheter i form av flisvalg, form og størrelser. Velg vår Premium Tile Insert løsning dersom du ønsker et diskret og fleksibelt gulvsluk uten synlige kanter, og som gjør det mulig å matche flisene i resten av badet.

Under overflaten av Purus Line og Corner og vil du finne et moderne sluk i tradisjonell forstand med en klemring i rustfritt stål for maksimal sikkerhet. Her er ingen kompliserte konstruksjoner med flere deler, men et velprøvd design, oppdatert for dagens behov og krav. Et enkelt og trygt valg

Det er godkjent med sluk inntil vegg
Det er ikke uvanlig at både forbrukere og fagfolk reiser spørsmålet om det virkelig er godkjent å ha sluket helt inntil vegg. Svaret er ja, det er godkjent. Siden 2008 er det bransjestandarder for sluk inntil vegg, og det er viktig at installatøren er informert om disse reglene for at alt skal gjøres riktig.

Bare sluk som er teknisk godkjent (TG) for plassering mot vegg kan brukes. Purus Line og Corner har denne godkjenningen. Klikk her for å se godkjente kombinasjoner av tetningskrav og vegg nær sluket. https://www.gvk.se/godkanda-produkter/vaggnara-golvbrunnar

Purus presenterte sin første Line og Corner tilbake i 2006 og i dag godkjent i Sverige både for smøremembran og banemembran. Våre tradisjonelle gulvsluk med klemring er trygge og forhindrer lekkasje. Designslukene kan brukes både til trebjelkelagsgulv eller betonggulv. Slukene fåes i forskjellige lengder og tilkoblingsdimensjoner. Utløp kan være side, gavl eller bunn.
Les mer om funksjon og materialer her:

Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Blant produktene finnes sluk, gulvrenner, avløpssystemer, rustfri innredning og rustfri sanitær. Purus sterke stilling i det nordiske markedet er et resultat av produktpålitelighet, innovasjon og beste kundeservice. Deler av vårt sortiment markedsføres under varemerket Joti i Norge.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com