Månedens bad

Send inn: Månedens Bad

Bli med i konkurransen om Månedens Bad
Ditt-bad.no vil hver måned fremover kåre månedens bad. Bakgrunnen er at vi ønsker å løfte frem mangfoldet av alle badene som bygges og rehabiliteres i Norge. Derfor oppfordrer vi forbrukerne som er stolte av badet sitt, og rørleggerne som bygger badene og som også er stolte av sitt håndverk, til å sende oss bilder og litt informasjon om løsninger og produkter som er brukt i badet.
Ditt-bad.no har en jury som skal bedømme de innsendte forslagene, og deretter komme med en topp tre kåring. Det som vektlegges som kriterier i bedømmelsen vil være design, funksjonalitet, kreativitet, teknisk løsning, og at det er bygd etter godkjente krav i forskrifter og regelverk.

Vi oppfordrer alle som er stolte av badene sine til å sende inn bilder og informasjon om hvilke produkter man har valgt. Det være seg for eksempel armaturer, møbler, fliser, sluk, osv. I tillegg er det fint om man fortelle litt om hva man har tenkt i forhold til løsning og oppbygging.
Lenger ned på siden finner dere skjemaet man kan benytte ved innsendelse av tekst, info og bilder. NB! (bruk helst bilder med breddeformat).
Vinnerne vil bli omtalt på ditt-bad.no i en egen reportasje, enten de er forbrukere eller utførende rørleggerbedrift. Rørleggerne som har utført jobben, vil også bli omtalt, og få en diplom /utførelsesbevis på at de er vinner av månedens bad. Alle vinnerne i løpet av året, er med i kåringen av årets bad. Der vil også alle leserne av ditt-bad.no få muligheten til å stemme.

First
Laste opp bilder. NB! bruk helst bilder med breddeformat *

Maximum file size: 67.11MB