Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Lag ditt drømmebad med Silhouet børstede overflater - DittBad

Annonsørinnhold

Lag ditt drømmebad med Silhouet børstede overflater

Den store baderomstrenden er matte farger og overflater. På kraner, takdusjer og kjøkkenkraner og baderomsmøbler vil vi se mye av dette i år. Sort matt er fortsatt en stor trend som vil fortsette å være aktuell, men det vil også komme flere andre spennende farger inn på baderom og kjøkken.

SILHOUET fra Damixa kommer nå i to nye overflater. Børstet bronse og børstet kobber. Dette er overflater som har et matt utseende og som vil være en stor del av trendbildet vi ser på baderommet i 2022 og i årene fremover. Både børstet messing og børstet kobber er komplette serier med takdusjer, servantkraner, badekartermostater og kjøkkenkraner.

Se priser og finn forhandlere her.

Dansk design – funksjonelt og trendfokusert
Silhouet-serien er dansk design på sitt aller beste. Danmark er i en klasse for seg selv når det gjelder design og er alltid tidlig ute med å lage klassikere som vil passe inn i hjemmet ditt i tiår freomver.

De nye fargene børstet messing og børstet kobber står godt alene dersom du ønsker å bruke hele serien på badet. Dersom du liker å bruke flere farger kan man med for eksempel kombinere dem ned sort matt for å lage et spennende og personlig bad. Ønsker du å gjøre badet enda mer personlig kan du velge et baderomsmøbel med en benkeplate, slik at du kan velge en lekker bolleservant sammen med en høy Silhouet servantkran.

Se noen av våre baderomsmøbler her.

Silhouet-serien kommer i 6 overflater: krom, messing, sort matt, børstet stål, børstet messing og børstet kobber. Se alle produktene her.

Les om en av årets store baderomstrend: naturlig & sanselig her

PVD overflate – ekstremt slitesterkt
Hva er PVD? PVD er en behandling som gjør overflaten ekstremt motstandsdyktig mot slitasje. PVD behandlede produkter har lenger levetid og holder ikke minst ekstremt godt på sin overflatefarge. Det vil si at fargen på produktet du kjøper vil holde seg like fin år etter år. Overflatene er også lett å holde rene uten å bli oppripet av vanlige rengjøringsmidler. I Silhouet-serien har messing, børstet stål, børstet messing og børstet kobber PVD overflate.

Silhouet-serien kan kjøpes hos forhandlere over hele Norge. Se hele oversikten her.

Vi elsker å se deres baderom! Husk å tagge oss på @Korsbakkenbad eller bruk #mittkorsbakkenbad når du legger ut bilder med produkter fra oss på Instagram slik at vi kan se ditt bad og kanskje dele det videre med våre følgere.

Hvor finner du våre produkter?
Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettisden vår.

Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

Korsbakken Bad AS er en leverandør i VVS-bransjen som omsetter for ca 90 mill pr år. Korsbakken har 17 medarbeidere Korsbakken Bad AS ble startet i 1976. I hele denne tiden har vi utviklet sortimentet for å gi våre kunder kvalitets- og designprodukter til en hyggelig pris. Korsbakken samarbeider tett med en rekke europeiske produsenter, - spesielt danske, italienske og spanske, som har markeder som er tidlig ute med nye trender og nytt design. Vi er inne i en tid hvor personlig preg på hjemmet er viktig og det er de små detaljene som avgjør. Med vårt brede sortiment innen synlige baderomsprodukter ønsker vi å inspirere deg til å gi ditt baderom eller kjøkken et personlig uttrykk. Korsbakken Bad selger til VVS-forhandlere i hele landet og vi samarbeider tett med VVS-kjedene i bransjen
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com