Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Smedbo har lansert en elegant badromsserie - DittBad

Annonsørinnhold

Smedbo har lansert en elegant badromsserie

I Europa har vi en stadig økende populasjon med mennesker over 60 år. Det er en veldig aktiv gruppe med god helse og stor interesse for interiør og design med fokus på kvalitet og komfort. Da vi utviklet vårt nye LIVING care concept var det vårt mål å kunne tilby ulike hjelpemidler på badet som tilfredsstiller disse behovene.

LIVING serien har blitt utvidet med et nytt modulsystem – LIVING care concept. LIVING care concept er en elegant baderomsserie som fokuserer på sikkerhet og fleksibilitet, og gjør badet tilgjengelig og trygt for alle aldersgrupper og behov. LIVING care concept er en serie bestående av modulsystemer klart til bruk, og en rekke moduler som kan monteres sammen for skreddersydde løsninger. Sammen tilbyr de ferdige og frittstående modulene et tilnærmet ubegrenset antall løsninger for behov og tilgjengelighet. LIVING care concept forbedrer forholdene og behovene i alle typer baderom.

Grab bar solutions består av syv ulike modul systemer. Disse er tilpasset og klar-til-bruk.

Grab bar parts består av syv frittstående deler som kan bygges sammen i et fleksibelt modul system. De frittstående delene kan også bygges sammen med et eksisterende modulsystem ved å bytte ut deler og tilpasse etter behov. Alle produktene er testet og godkjent opptil 150 kg. Testet ihht SS-ISO 17966:2016, 23.7.3 Tester utført av RISE (Research institute of Sweden).

Lina Blomqvist, Produktutvikler hos Smedbo beskriver når det gjelder formspråk, Living støttehåndtak har sin opprinnelse i baderomsserien AIR. Med tanke på at AIR er en av våre elegante serier, falt det naturlig å fortsette arbeidet med det uttrykket.

– Det er noe vakkert med modul systemer og modulær tenking. Det brukes ofte til å gjøre ting mere effektive, og ved å kombinere noen få artikler oppnå noe større. Det er også noe lekent ved det som åpner for kreativitet og minnene om barndommens Lego. Det er fleksibelt, intet er umulig sier Lina Blomqvist.

LIVING care concept har fokus på funksjonalitet, i tillegg er designet elegant og klassisk. LIVING kan lekkert kombineres med baderomstilbehør fra seriene AIR, SIDELINE og OUTLINE for å skape et bad med et komplett interiør.

Hvis du vil lese mer om LIVING care concept, kan du ta en nærmere titt på samlingssiden vår for serien.

Til Living Care Consept Collection siden

Til produktside

Smedbo er i dag markedsledende i Skandinavia og en viktig aktør i Europa og USA. Suksessen er basert på et langt og omfattende utviklingsarbeid som er gjort for å sikre et høyt kvalitetsnivå, og også på et vern om den klassiske skandinaviske designen som produktene representerer. Med sin store produktkunnskap og sin kvalitetsbevissthet tilhører Smedbo en eksklusiv gruppe produsenter som gir 10 års garanti på nesten alle sine produkter.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com