Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
TECE lanserer smart dusjtoalett i moderne design - DittBad

Annonsørinnhold

TECE lanserer smart dusjtoalett i moderne design

Nå lanserer TECE sitt første dusjtoalett – TECEone – et rimelig vegghengt toalett med enkle funksjoner og et moderne design, som vil revolusjonere markedet for dusjtoaletter i Norge.

Saken fortsetter under bildet:

Interessen for dusjtoaletter er stor rundt om i Europa, og ikke minst i Asia. Nå ønsker TECE at flere nordmenn skal få øynene opp for de hygieniske toalettene, som med en varm dusj rengjør den besøkende etter hvert toalettbesøk.

Det vegghengte dusjtoalettet TECEone har et moderne design som passer til de fleste bad. Funksjonene er enkle, med to knotter på siden kan du regulere vannmengden og temperaturen for en behagelig intimvask. Rengjøringsvinkelen og intensitet kan enkelt endres ved å bytte dusjhode. Dusjstangen rengjøres automatisk før og etter hver vask.

TECEone utmerker seg mest ved brukervennligheten, men også fordi den ikke krever strøm. Temperaturen på vannet reguleres av en termostat som er direkte koblet til kald- og varmtvannsrørene.

– TECEone har vist seg å ha den beste rengjøringseffekten i en uavhengig test av flere forskjellige merker. Årsaken er at vannstrålen kan gjøres sterkere fordi den er direkte koblet til varmtvannsrøret i stedet for at vannet må varmes opp i toalettet. En smart teknologi som også betyr at produktet kan holde en lavere pris enn mange andre produkter, sier Geir Høivik Skjelseth, produktsjef i TECE.

Saken fortsetter under bildet:

TECEone har et ergonomisk design, med et komfortabelt sete. I tillegg er det ingen spylekant som gjør at toalettet er enkelt å rengjøre. Lokket lukkes forsiktig med en selvdempende lukkemekanisme. TECEone installeres med innbygningssisterne fra TECE. Spesialmodellen TECElux har som tillegg en høydejusterbar toalettskål, som er et smart og praktisk alternativ for barnefamilier og eldre!

Installasjonen av setet går smidig takket være de to forberedte festene i porselenet. I tillegg leveres toalettet i en forhøyet emballasje som gjør at installatøren ikke trenger å løfte toalettet opp mot veggen. Teknologien er sikker og sertifisert av SINTEF.

Vedlikeholdet er også gjort enkelt, og de eneste enhetene, som etter flere års bruk kan ha behov for å bli skiftet ut, er termostaten og mengdeventilen.

TECEone lanseres i Norge i løpet av september og kan bestilles via etablerte VVS-installatører.

TECE er et mediumstørrelses, familieeid firma. Hovedkvarteret er basert i Emsdetten, Tyskland. 26 andre lokaler verden over gir deg kompetente kontaktpunkter, nært der du er. Nærhet er et spørsmål om forståelse. Firmaet TECE har vokst gjennom sitt spesielt nære forhold til, og dialog med, kundene. Med denne tilnærmingen har vår kultur av nysgjerrighet slått rot, og former nå firmaets filosofi.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com