Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Vedum inspirerer med naturens farger - DittBad

Annonsørinnhold

Vedum inspirerer med naturens farger

Å velge naturnære toner i hjemmet er en vedvarende trend. For svenske Vedum er det en selvfølge å la seg inspirere av naturen og naturlige materialer når nye farger velges. Blant favorittene finner du skogsgrønn, havregul og sandbeige – og nyheten for 2021: linnebeige. På kjøkkenet, i tillegg til badet og i vaskerommet, har Vedums farger skapt en harmonisk og myk følelse.

Foran 2021 presenterte den svenske innredningsaktøren Vedum en ny farge til kjøkken og bad – linnebeige. En myk og naturnær nyanse for hjem som lengter etter en skandinavisk ro. Og nettopp de nedstrippede og naturlige tonene har blitt noe av en signatur for Vedum. De siste årene har farger som havregul, skogsgrønn og sandbeige blitt presentert.

Inspirasjonen kommer fra omgivelsene rundt fabrikken. Alt av Vedums tidløse og skandinaviske innredninger skapes nemlig der det hele startet for over hundre år siden – i tettstedet Vedum.

– Vi i Vedum bor og virker på den vestgøtiske sletten, og her finnes disse fargene rundt oss hver dag. Det er skog, åker og enger som omgir vårt kontor og vår fabrikk her. At vi lar oss inspirere av våre omgivelser er en selvfølge! Naturen har en beroligende effekt, og vi dras mot farger som minner oss om den.

Men vi liker også å finne farger som er inspirert av alle de vakre tidløse naturmaterialene som for eksempel linnebeige. Det er lurt å la de naturnære fargene i hjemmet gå tone i tone for virkelig å skape en harmoni, sier Jenny Andersson, designansvarlig i Vedum.

Relaterte linker:

Emner

Tags

Vedum Kök & Bad innreder de skandinaviska hjem med vakker, funksjonell og langsiktig design. Den 100 år gamle familiebedriften utvikler og produserer alt fra kjøkken og baderom, til vaskerom og oppbevaring. Selskapet eies av brødrene Magnus og Niklas Efraimsson, og er Sveriges største familieeide foretak i sin bransje. Det er 460 ansatte og en årlig omsetning på cirka 765 millioner kroner. Fabrikken og hovedkontoret ligger fremdeles i det lille vestsvenske samfunnet Vedum, der det hele begynte for 100 år siden. Salg av baderomsinnredningene våre skjer gjennom utvalgte forhandlere i Norge. Din nærmeste forhandler finner du på www.vedum.no
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com