Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Oppgradere baderommet? Dusj deg vekk fra hverdagen - DittBad

Annonsørinnhold

Dusjsystemet Grohe Euphoria kombinerer både design og funksjonalitet. Bildene er fra baderommet til Maria Skappel Holzweiler. Foto: Modena Fliser.

Oppgradere baderommet? Dusj deg vekk fra hverdagen

Ikke alle er like flinke til å ta seg tid til omfattende egenpleie i en travel hverdag, men de aller fleste har tid til en dusj. Dusjen skal være et fristed for å lade batteriene, og de siste årene har det kommet mange nye innovasjoner på banen som kan være verdt å undersøke dersom du vil ta dusjopplevelsen opp et nivå.

Er du en livsnyter som tar velvære på alvor bør du ta en ekstra titt på dusjens funksjoner. I dag finnes det en rekke sprayalternativer som er utviklet nettopp for å revitalisere, berolige og massere hele kroppen. Størrelsen på dusjen kan også ha en innvirkning på hvor stor del av kroppen din som dekkes av vann.

Vannsparende dusj for både hode og klode
I tillegg er bærekraftig design på full fart inn i hjemmene våre. Vannsparing er viktig for mange og undersøkelser viser blant annet at hver andre nordmann er villig til å ta kortere dusjer for å redusere vannforbruket sitt[1]. Den gode nyheten er dog at er du med en vannbesparende dusj kan dusje like lenge som normalt og likevel redusere vannforbruket ditt med opptil 50%. Det innebærer at du ikke vil legge merke til at det kommer halvparten så lite vann ut av dusjen, fordi teknologien inni dusjhodet sørger for at vannet spres godt ut til alle dysene.

‒ For bare et par år siden var det fremmed for nordmenn at dusjen skulle ha vannsparende funksjoner, men nå ser vi at det er en selvfølge for mange. Trenden viser at norske forbrukere er opptatte av å ta miljøbevisste valg, også når vi pusser opp rom som badet, forteller Anne Øiseth, Country Manager i GROHE.

Høstens dusjfavoritter fra Grohe

Bilde venstre: Euphoria SmartControl dusjsystem, Farge: Børstet Cool Sunrise* Veil.pris: 34 289,-
Bilde midten: Rainshower SmartActive, Lanseres i september* Veil.pris fra: 1 389,-
Bilde Høyre: Grohterm SmartControl innebygd termostat, Farge: Børstet Warm Sunset* Veil.pris: 16 284,-
Bilde venstre: Euphoria SmartControl dusjsystem, Farge: Børstet Warm Sunset* Veil.pris: 34 289,-
Bilde midten: Grohe Euphoria dusjsystem, Farge: Børstet Hard Graphite * Veil.pris: 24 929,-
Bilde høyre: Rainshower SmartActive, Lanseres i september

*Produktet leveres i 10 forskjellige farger.

Om GROHE
GROHE leverer alt fra rimelige og klassiske dusjer, til luksuriøse og skreddersydde dusjløsninger, for å imøtekomme alle de varierte kundebehovene. Grohe er kjent for sin kvalitet og teknologi, som blant annet sørger svært god holdbarhet og trygghet for folk i alle aldre. Bla igjennom det store utvalget og finn ytterligere produktinformasjon her.

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. Med hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500 ansatte i 150 land. Siden 2014 har GROHE vært en del av den japanske produsenten LIXIL, en global markedsleder innenfor sanitær- og byggevareprodukter. For å kunne tilby «Pure Freude an Wasser» er hvert produkt fra GROHE basert på de fire kjerneverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Kjente produkter som GROHE Eurosmart, GROHE sin termostatteknologi og banebrytende innovasjoner som GROHE Blue, understreker merkevarens sterke kompetanse. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. Med design- og utviklingsavdelingene godt forankret i Tyskland, kan GROHE sine produkter bære kvalitetsstempelet "Made in Germany", som ytterligere styrker kundenes tillit til merkevaren.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com