5 fallgruver når du skal pusse opp badet

Du kan legge membraen selv

0
ANNONSE

Vurderer du å pusse opp badet i 2022? Å renovere badet kan være en fantastisk opplevelse, men det krever god planlegging. Det er mange praktiske fallgruver ved oppussing av bad, men de er heldigvis enkle å unngå hvis du vet om dem på forhånd.

Feilbudsjettering
Oppussing av bad er en større investering for de fleste. Det er derfor spesielt viktig med en gjennomført planleggingsfase, og at man benytter seg av fastpris for utført arbeid der det er mulig. Dette reduserer faren for ubehagelige overraskelser underveis betraktelig.

Saken fortsetter under bildet:

Legge membran selv
Det er ingen lovpålagt regel om at du ikke kan legge membranen selv. Likevel anbefaler vi at du følger våtromsnormen om å la fagfolk legge membranen for deg. Da slipper du å tenke over eventuelle vannskader som ikke dekkes av forskringen, på grunn av arbeid som ikke er fagmessig utført. Om ikke det er god nok grunn er det ofte en lønnsom investering, ettersom et godkjent våtrom skaper stor verdi for boligen din.

Dårlig ventilasjon
Fuktskader, sopp og råte er nærmest uungåelig dersom ventilasjonen ikke er tilstrekkelig. Det finnes heller ingen gode nødløsninger for denne utfordringen som å åpne vindu eller dører, da fukten bare vil forplante seg videre i huset. Vi anbefaler derfor å investere litt ekstra i god ventilering, slik at du forebygger fuktskader og sikrer et bedre inneklima.

Saken fortsetter under bildet:

Trendy baderom
Det kan være fristende å slenge seg på siste trend og det som er populært akkurat nå. Spørsmålet man da burde stille seg er: hvor lenge vil det vare? Ettersom bad er en stor investering, anbefaler vi å alltid tenke langsiktig når det kommer til design og utforming. Det går en fin linje mellom det som er trendy og tidløst. Design DNA-et vårt er formet på å balansere denne linjen, hvor vi kombinerer inspirasjon fra de store trendmessene i Europa, med brukervennlighet til det norske markedet.

Dårlig planlegging
Et skrekkscenario for de fleste, er et dyrt bad som ikke står til forventningene. Skuffelsen kan komme i form av manglende funksjonalitet, dårlig plassutnyttelse eller feil fargevalg, for å nevne noen. For å unngå dette utfallet, har Linn Bad utviklet baderomsplanleggeren DesignDittBad. Med designverktøyet til Linn Bad kan du leke deg frem til ditt drømmebad. Du kan åpne skuffer og skap, endre gulv og vegg, skifte håndtak, se badet fra den vinkelen du vil – og mye mer. Test ut designverktøyet – og bygg din perfekte baderomsinnredning!

Klikk på bildet og design ditt eget bad

Kilde: Linn Bad

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352